24 / 07 / 2024

soma holding ışıklar madencilik

soma holding ışıklar madencilik

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri A.Ş' nin Soma bölgesinde işlettiği Işıklar'da da tüm üretim faaliyetlerinin İş Teftiş Kurulu Başkanlığınca durdurulduğunu bildirdi...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Işıklar Holding'in coin sistemi büyüyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde Işıklar Holding'in kripto para yatırımlarını kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

41 kişinin mal varlıklarına el konuldu!

Akfa Holding ve 44 alt şirketine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş, Cahit Paksoy ile Fikret İnan'ın da bulunduğu 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

Cahit Paksoy ve Fikret İnan'ın mal varlıklarına en konuldu!

İhlas Holding eski Üst Yöneticisi Cahit Paksoy ile Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da bulunduğu 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

Cahit Paksoy'un İhlas Holding'teki görevine son verildi!

İhlas Holding AŞ, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Cahit Paksoy'un İhlas Holding'teki görevine son verildiğini belirtti.

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve 187 iş adamı hakkında gözaltı kararı verildi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

soma holding ışıklar madencilik Haberi

soma holding ışıklar madencilik

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri A.Ş'nin Soma bölgesinde işlettiği Işıklar'da da tüm üretim faaliyetlerinin İş Teftiş Kurulu Başkanlığınca durdurulduğunu bildirdi. 


Atçı, Soma Hükümet Konağı önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu başkan ve üyelerinin bir süredir ilçedeki kömür madeni ocaklarında denetimler yaptığını belirtti. 


Bu denetimler sonucunda Soma Kömürleri A.Ş. tarafından işletilen facianın meydana geldiği Eynez ile aynı şirketin Atabacası ocağının faaliyetinin tespit edilen eksiklikler nedeniyle kapatıldığını hatırlatan Atçı, şunları kaydetti: 


"Aynı şekilde Soma Kömürlerine ait Işıklar'daki ocağın da bugün akşam saatleri itibariyle faaliyeti durduruldu. Orada tespit edilen eksiklikler rapora yazıldı. Biz, biraz sonra hem bu kararı uygulayacağız hem de raporu firmaya tebliğ edip raporda tespit edilen eksiklikleri gidermesi sürecini bekleyeceğiz. Raporda tespit edilen eksiklikler giderildikten...