27 / 04 / 2024

Soma kredi erteleme

Soma kredi erteleme

Soma'daki faciadan zarar gören esnafın kredi borcu ertelendi. Halk Bankası veya TESKOMB’dan kredi çekenler erteleme için iki ay içinde başvuru yapmalı.Somalı esnafın kredi borcu 1 yıl erteleniyor.

Dacia Duster'da bu ay çifte fırsat var! Hem kredi hem de ödeme erteleme! İşte Dacia Duster fiyat listesi...

Dacia'da bu aya özel 250 bin TL'ye 12 ay vade yüzde 2.99 faizle kredi fırsatı ve ödemelere Ekim 2024'te başlama imkanı sunuluyor. Peki Dacia Duster bu ay ne kadar? İşte Dacia Duster fiyat listesi...

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

Mitsubishi Space Star'da şimdi Temmuz'da öde ya da 0.99 faizli kredi! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Mitsubishi, Space Star 1.2 Intense CVT modelli araçlar için Nisan 2023'te bir kampanya var. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar kredi alabilir ve 12 ay vadeli finansman sağlayabilir. 3 ay ödeme erteleme seçeneği de mevcut.

Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

Deprem bölgesinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için bankalar da yeni adımlar atıyor. Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla bir yıl boyunca ödemesiz olarak çekilecek kredi imkânı ve faizsiz olarak ertelenecek borçlar bankalar tarafından gündeme getirildi.

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

Nakit paraya ihtiyacı olanlara piyango gibi kredi ! Garanti Bankası, gelir belgesiz 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor!

Garanti Bankası, yeni kampanyasıyla, tüm müşterilerine gelir belgesine bakılmaksızın 7.000 TL kredi veriyor. Kredi için başvuruda bulunan kişilere 3 ay erteleme imkanıyla geri ödeme ve bireysel işlemler yapabilme imkanı da sunuluyor.

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

Yapı Kredi Bankası yayımladığı açıklama ile acil nakit yardım ihtiyacı olanlara kredi verileceğini açıklarken, bu kredide 3 ay erteleme talebinin bulunacağını açıkladı. İşte detaylar…

ING Türkiye'den konut kredisi taksitlerine 3 ay erteleme imkanı!

ING Türkiye, bireysel müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi taksitleri ve kredi kartı ekstre ödemelerini üç ay erteleme imkanı sağlıyor.

HalkBank konut kredisi erteleme maliyeti ne kadar? 

HalkBank ekonomk istikrar kalkanı kapsamında destek krediler ve kredi ertelemelerine hızla devam ediyor. HalkBank konut kredisi erteleme maliyeti ne kadar? 

2020 konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında kredi ödemeleri 3 ay süre ile ertelendi. Konut kredisi erteleme işlemleri de başladı. konut kredisi erteleme işlemleri nasıl yapılır? İşte konut kredisi erteleme ile ilgili merak edilenler...

Kredi borcu erteleme başvuruları meclis gündeminde!

Koronavirüs salgını süresince bankalara yapılan kredi borcu erteleme başvurularına ve bankaların ek ücret talep etmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soma kredi erteleme Haberi

Soma kredi erteleme

301 işçinin hayatını kaybettiği Soma’daki maden faciasının ardından hayatını kaybedenlerin ailelerine verilecek devlet yardımları netlik kazandı. Şimdi de Soma esnafına yardım geliyor. Esnafın Halk Bankası veya Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) kefaletiyle bankadan aldıkları kredilere erteleme imkanı verilecek. Esnafın maden kazasında zarar gördüğünü belirtmesi halinde, kredi bir yıl ertelenecek.  


ZARARI BELİRTMEK ZORUNDA 


13 Mayıs tarihinden itibaren bir yıl içinde dolacak olan veya 90 gün bekleme süresi içinde olan borçlara mevzuatına göre faiz işletilecek. Ancak erteleme yüzünden artı faiz uygulanmayacak bu borçlar için erteleme süresi ise bir yıl olarak belirlendi. 90 gün bekleme süresi olan esnaf iki ay içerisinde yazılı olarak bankaya erteleme talebinde bulunarak, maden kazası sebebiyle zarar gördüğünü belirtmek zorunda. 


BAŞKA KREDİ DE...