06 / 05 / 2024

Somfy güneş sensör ürünleri

Somfy güneş sensör ürünleri

Güneş, hayatımıza enerji katıyor ancak özellikle yazın bazı günlerde biraz fazla bunaltıcı da olabiliyor. Böyle zamanlarda birçok insan çareyi bir tentenin gölgesine sığınmakta buluyor.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? BIST 100 yükseldi mi? Yatırımcılar bu rakamlara göz atın!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yeni güne nasıl başladığı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki Borsa bugün yükseldi mi? İşte ayrıntılar...

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

BİM'den çılgın indirim! Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü!

BİM yaz mevsimine özel aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyatları...

BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü!

BİM'in 6 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü.

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni güne nasıl başladı?

Yatırımcıların gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 artışla 4.476,91 puandan başladı.

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Somfy güneş sensör ürünleri Haberi

Somfy güneş sensör ürünleri

Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy; tente, panjur ve jaluzilere monte edilebilen güneş sensörleri ile size ihtiyaç duyduğunuz anda gölge konforu sağlıyor. 



Güneş ışınları özellikle yazın sıcak günlerinde hayat konforunu olumsuz etkiliyor. Aynı şekilde mobilyalarınızın ve diğer eşyalarınızın da renklerinin solmasına ve zarar görmesine neden olabiliyor. Somfy’nin güneşli günlerde devreye giren güneş sensörleri, optimum bir sıcaklık sağlamak için otomatik şekilde tentenizi açıyor. Böylece evinizin içini, mobilyalarınızı ya da bahçedeki çiçeklerinizi direkt güneş ışınlarından ve sıcaklıktan koruyor. Somfy Sunis WireFree RTS Kablosuz Güneş Sensörü %100 bağımsız olarak çalışıyor. Güneş çıktığında tentenizi otomatik olarak açarak sizi güneş ışınlarından koruyor. Gölge serinliğinden zahmetsizce yararlanmanızı sağlıyor. Yatay tenteler, dikey jaluziler, jaluziler ya da panjurlarda da kullanılabilen ürün fotovoltaik pille çalışıyor. Somfy’nin Sunis Indoor...