29 / 04 / 2024

son 1 haftada konut kredileri

son 1 haftada konut kredileri

Tüketici kredileri bu hafta 30 milyar YTL'yi aştı. Son bir haftada konut kredileri 319 milyon YTL arttı. Tüm bireysel kredilerdeki artışı öğrenmek için tıklayın!

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İcra borçları 194 milyara kadar çıktı! Bir ayda 696 bin yeni icra dosyası...

Son 1 haftada icra dairelerine 155 bin 829, bir ayda ise 696 bin yeni icra dosyası geldiği kaydedildi. Buna göre, icralıkların borcu bir haftada 1 milyar liradan fazla yükselerek 194 milyar 215 milyona kadar çıktı. 

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?

Mevduat faizlerindeki artış nedeniyle son dönemde yatırımcılar için faiz getirisi cazip hale geldi. 70 bin takipçili Taban yiyen Buffett isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL’nin faiz getirisinin son bir ayda doların gerisinde kaldığını söyledi. Vatandaş “Ne yapalım? dedi.

Yatırımcılar dikkat! İşte son 1 ayda yabancı oranı en çok artan 9 hisse!

Borsa günün ilk yarısında yükselirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 1 ayda yabancı oranı en çok artan 9 hisseyi paylaştı. İşte o paylaşım...

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 geriledi! Türkiye’de yüzde 73,6 arttı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Küresel Gıda Fiyatları Endeksi Ağustos'ta yüzde 2,1 düşüşle 121,4'e indi. Buna göre, dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 gerilerken, Türkiye’de Gıda Fiyat Endeksi yüzde 73,6 artış gösterdi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Son bir yılda egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca yaptırım uygulandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, son 1 senede gerçekleştirilen denetimlerde egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca idari yaptırım uyguladıklarını ifade etti.

Akaryakıt fiyatlarına son 1 ayda 10 TL zam geldi! İşte son dakika benzin, motorin LPG fiyatları!

Sürücüler tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan akaryakıt fiyatlarına son 1 ayda 10 TL'den fazla zam geldi. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? İşte son dakika benzin, motorin LPG fiyatları...

Trakpark Premium'da son 1 villa! Teslimler Kasım'da!

Trakpark Premium projesi Çorlu Yenice'de yükseliyor. Projede satışta olan son 1 adet villa kaldı. İşte Trakpark Premium projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

MiaPort Concept'te son 1+1 konut 3 milyon 500 bin TL'ye! Hemen teslim!

MiaPort Concept'te son 1+1 konut 3 milyon 500 bin TL'ye satılıyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

son 1 haftada konut kredileri Haberi

son 1 haftada konut kredileri


Tüketici kredileri, 30 Kasım itibarıyla 857,8 milyon YTL artarak 63 milyar 534,4 milyon YTL'ye çıktı. Söz konusu krediler, 23 Kasım tarihi itibarıyla 62 milyar 676,6 milyon YTL düzeyinde idi.


Merkez Bankası verilerine göre, tüketici kredileri kapsamında konut kredileri 30 milyar 91,6 milyon YTL, taşıt kredileri 5 milyar 729,8 milyon YTL, diğer krediler 27 milyar 713 milyon YTL olarak hesaplandı.


Bireysel kredi kartları ise 30 Kasım itibarıyla 24 milyar 837 milyon YTL'den 25 milyar 336,5 milyon YTL'ye indi.


YTL cinsinden bireysel kredi kartlarının 10 milyar 163,2 milyon YTL'si taksitli, 15 milyar 123,5 milyon YTL'si taksitsiz kredi kartından oluştu.


Tüketici kredilerinin yaklaşık 18,7 milyar YTL'si kamu bankaları, 32,5 milyar YTL'si özel bankalar, 12,4 milyar YTL'si de yabancı bankaları içeriyor.


Geçen hafta tüketici kredileri şu...