19 / 05 / 2024

Sosyal Medya Günü

Sosyal Medya Günü

2012 sosyal Medya günü, 30 Haziran Cumartesi akşamı Galata Kulebi'nde pek çok katılımcı ile gerçekleşecek. Galata Kulesi ise twitter anasayfası olacak

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeni, regülasyonun pişmanlık getirmeye başladığını belirtti. Sözleşme özgünlüğünün bozulması ile huzurun kalmadığından bahseden fenomen ev kira kontratlarındaki anlaşmalara değinerek hatalar yapıldığını söyledi.

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Türkiye'de bir konut ortalama 61 günde satılıyor! Büyükşehirlerde bu süre kaç gün? Vatandaşlar ne dedi? 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından konutların satış süresi ile ilgili açıklamada bulundu. İşte Celal Erdoğdu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

Her gün 252 bin yeni internet sitesi açılıyor!

Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, günde 252 bin, her saniye 3 yeni internet sitesi hizmete giriyor. Dünya nüfusunun yüzde 64,9'u (5,18 milyar) internet kullanırken yüzde 59,9'u da (4,8 milyar) sosyal medya kullanıyor.

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiyle ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi paylaştı.

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıla Coşkun tarafından kuruldu.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

Çin aracılığı ile 1,4 milyon sosyal medya gönderisi silindi! İşte nedeni

Çin'in siber uzay düzenleyicisi, diğer "belirgin sorunların" yanı sıra yanlış bilgilendirme, yasadışı vurgunculuk ve devlet görevlilerinin kimliğine bürünme iddialarına yönelik iki aylık bir soruşturmanın ardından 1,4 milyon sosyal medya gönderisinin silindiğini söyledi.

Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara düzenli olarak destek ödemesi veriyor. Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün hesaplara yatacak? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesinde Bakan Bilgin devreye girdi! İşte peş peşe yaşanan son gelişmeler!

Bağ-Kur’lular, emekli olabilmek için prim gün sayısının düşürülmesini bekliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yaptığı açıklamada Bağ-Kurlular için prim eşitleme düzenlemesinin gelebileceğini belirtmişti.

Emeklilikte yeni gelişme! Prim gün sayısı için hamle geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin ardından sevindiren bir açıklama yaptı. Prim gün sayısı için yeni düzenleme geliyor. İşte tüm detaylar...

Sosyal Medya Günü Haberi

Sosyal Medya Günü


2012 Sosyal Medya Günü, Yaratıcı Fikirler Enstitüsü'nün organizatörlüğünde 30 Haziran'da Galata Kuledibi'nde gerçekleşecek olup etkinlik, inşaatına 2013 yılında başlanacak nükleer güç santrali konusunu nükleer enerjinin gerekliliği ekseninde kolektif olarak ele alacak.


Yaratıcı Fikirler Enstitüsü etkinliği duyururken şu sözlere yer veriyor:


Sosyal medyanın beraberinde getirdiği demokratik ve ulaşılabilir alan; bireylerin her konuda içerik üretimi yapabilmesine olanak vererek eşit bir düzlemde düşünce serbestisi yaratmakta, düşüncelerin eşit temsili ile bireyler artık dijital dünya vatandaşlığı kimliğinde buluşmaktadır. Arap Baharı ve Occupy gibi global ve dijital ölçekte örgütlenen kitlesel hareketler; sosyal medyanın gerçek bir haberleşme aracı olduğunu ve bu aracın katılımcı, salt bir demokrasi prototipi ortaya çıkarabileceğini göstermiştir.


Yaratıcı Fikirler Enstitüsü tarafından organize edilen yurttaş habercilik hareketi 140journos'un markaladığı "Galata Kulesi Twitter'a Dönüşüyor" isimli açık hava forumu, sıra...