09 / 05 / 2024

sosyal merkez mimari proje yarışması başvuru

sosyal merkez mimari proje yarışması başvuru

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu.

100 metrekare bir evin maliyeti 1.6 milyon TL: KKM'ye ödenen parayla 972 bin sosyal konut yapılabilirdi!

Kur Korumalı Mevduat'ın Hazine ve Merkez Bankası'na 2 yıllık maliyeti 48 milyar dolar oldu. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, bu parayla 972 bin sosyal konut yapılabileceğini söyledi. İşte Gökce'nin o paylaşımı...    

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

Merkez Bankası, konut kiraları düşecek dedi. Ama nasıl?

Yılın ilk enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası, konut fiyatlarına paralel olarak kiraların da düşeceğini vurguladı. Bu açıklama üzerine ünlü ekonomist Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuttaki düşüşün kiralara yansımadığını gösteren bir grafik paylaştı.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Merkez Bankası kararını açıkladı, bundan sonra faiz mi, borsa mı daha çok kazandıracak?

Merkez Bankası faiz artırım kararının ardından gözler yerel piyasalara çevrildi. Uzun süredir yükselişin beklendiği piyasalar hareketlendi. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, Borsa Eğitmeni Gani Gülaydın X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda faiz mi, bor

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Dolar fırladı! Bu artış istenilen bir artış mı?

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten Merkez Bankası rezervlerindeki yükseliş ve dolar kurundaki zirvelere değinerek ''Bu artış istenilen bir artış mı?'' sorusunu sordu. Takipçilerinden ise onlarca yorum geldi. 

Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından "Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?" diye sordu. İşte Babuşcu'nun o açıklamasına gelen yanıtlar...

Merkez Bankası başkanı neden annesinin evinde yaşıyor? Özgür Demirtaş, anlamadım dedi! Vatandaş cevap verdi!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanarak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Açıklama anında sosyal medyanın gündemine düştü.

Gaziosmanpaşa Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

sosyal merkez mimari proje yarışması başvuru Haberi

sosyal merkez mimari proje yarışması başvuru

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor.

T24'te yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 23. maddesi ile Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği doğrultusunda açılan serbest ulusal, mimarlık yarışmasına davet ediyor.

İBB, Kanal İstanbul için animasyon...