06 / 05 / 2024

SotCA kıbrıs yarışması

SotCA kıbrıs yarışması

Hürriyet Gazetesi'nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Sign of The City Awards (SotCA) yarışması Kıbrıs'ta düzenleniyor.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı'ndan 'Kapalı Maraş açılmasın' çıkışı!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Guterres'e Türkiye'nin Gazimağusa'daki 46 yıldır kapalı olan 'hayalet şehir’ Kapalı Maraş'ı turizme açmasına izin vermeme çağrısında bulundu. 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapan kazanacak!

Türk ve Rum kesimleri birleşirse Kıbrıs'ta gayrimenkul fiyatları artacak. KKTC'de güneye göre yarı yarıya ucuz olan arsa, arazi ve konut fiyatları, birleşmeyle birlikte İkİ katina çıkacak...

KKTC'ye Su Temini Projesi, Kıbrıs Türklerine mi verilecek?

Türkeş, yaptığı yazılı açıklamada, Kıbrıs konusundaki gelişmelerin ele alındığı 8. Büyükelçiler Konferansı'ndaki konuşmasınının bazı medya kuruluşlarınca saptırıldığını ifade etti.

Kıbrıs Can Suyu projesinin perde arkası!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ taşınması projesinin perde arkasını AKŞAM’a anlattı. Eroğlu, projenin fikrini dönemin Recep Tayyip Erdoğan'la paylaştığını ve şartlar olgunlaşınca projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Kıbrıs Karpaz'da kaçak yapılaşmanın durdurulması istendi!

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu, Karpaz'da kaçak yapıların ortadan kaldırılmasını, avlanmanın da durdurulmasını talep etti İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nu kabul etti.

Kıbrıs'ta yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yeni hizmet merkezinin temeli atılarak çalışmalara başlandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hizmet binası bitirildiğinde birçok faaliyetin gerçekleştirileceği bir manevî kale hüviyetinde olacak.

ERA Gayrimenkul Kıbrıs'ta ofis açtı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirişi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC'ye öncelik vermesi ERA'yı Kıbrıs'da ofis açmaya yöneltti.

Türk yatırımcının ilgisi ERA'ya Kıbrıs'ta ofis açtırdı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC’ye öncelik vermesi ERA’yı Kıbrıs’da ofis açmaya yöneltti.

SotCA kıbrıs yarışması Haberi

SotCA kıbrıs yarışması

Hürriyet Gazetesi'nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Sign of The City Awards (SotCA) yarışması yavru vatana açıldı. Gayrimenkulün Kıbrıslı starları 6 Kasım’da ödüllerine kavuşacak.

Gayrimenkul sektörünün Oscar’ı kabul edilen Sign of The City Awards (SotCA) yarışması Kıbrıs Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirecek. Hürriyet'ten Ömer Bilge'nin haberine göre, Kıbrıslı Türk gayrimenkul yıldızları, 20 Eylül’e kadar başvuru yapabilecek. Her yıl yüzlerce başvurunun yapıldığı SotCA yarışmasında 6 alanda 25 kategoride projeler ödüllendiriliyor. 

SotCA'nın proje ortağı olduklarını anlatan Lineadecor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ecemiş, “Sign of the City Awards projesi içinde Lineadecor olarak varız, çünkü gayrimenkul sektörü içinde biz de yer alıyoruz ve sektörde kaliteyi öne çıkartan prestijli bir etkinlik olması nedeniyle içinde yer alıyoruz. Mutfak üretimi yapıyoruz, ürün ve tasarımlarımız gayrimenkul...