05 / 05 / 2024

Soyak Holding CEO kim

Soyak Holding CEO kim

1 milyon gayrimenkul satışı gerçekleştirildiğini belirten Emre Çamlıbel, yeni yasaların etkisiyle sektörün kendini 5 yılda ikiye katlayacağını 2013 yılının tüm sektörler için inişli çıkışlı geçtiğini söyledi...

Emre Çamlıbel: Kurumsallaşma geleceği yönetmektir!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, UPYE’nin (Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü) düzenlediği İnşaat Proje Yönetim Semineri’nde gerçekleştirilen ‘İnşaat Şirketlerinde Kurumsallaşma’ paneline konuşmacı olarak katıldı...

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Alarko Holding İstanbul'daki metro ihalelerine talip!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu metro projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Soyak Holding CEO kim Haberi

Soyak Holding CEO kim


2013 yılının tüm sektörler için inişli çıkışlı geçtiğini söyleyen Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, herşeye rağmen Türkiye'nin yılı yüzde 3.5 büyüyerek ve yüzde 7.5 enflasyon seviyesinde kapatacağını hatırlattı. Gayrimenkul sektörünün ise sektörün ille üç çeyrekte 750 bin dolayında satış gerçekleştirdiğine dikkat çeken Çarrüıbel, yıl sonunda bu rakamın 1 milyonu bulmasını beklediklerini kaydetti. Çamlıbel "Bu yıl, mülk alan yabancıya 1 yıllık oturma izninin verildiği yıl oldu. 2012 yılında yürürlüğe giren Mütekabiliyet Yasası öncesi satışların yüzde 2-4'ü yabancılaraydı. Artık bazı projelerde yüzde 20-30 mertebesine ulaştı. 

Bu sene gayrimenkul sektöründe en çok konuşulan konu kentsel dönüşümdü. Tip Yapım Yönetmeliği güncelleııdi. 

2013'ün sonunda yeni Tüketiciyi Konıma Yasası da yürürlüğe girdi" dedi. 


ETKİSİ GÖRÜLECEK 


Hayata geçirilen Mütekabiliyet ve Kentsel Dönüşüm yasalarının Türkiye ekonomisi ve sektör açısından çok önemli...