03 / 05 / 2024

Soyak son kampanyalar

Soyak son kampanyalar

Dekorasyon çeki ile alıcılara evlerini döşeme imkanı veriyor Soyak, halen satışları devam eden Soyak Evostar ve Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerimizde 36 ay 0 faiz fırsatı sunuyor.

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz nakit avans için son 5 gün!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte faizsiz nakit avans kampanyası ile ilgili son dakika detayları...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan giyime, tatilden akaryakıta kadar hemen her sektöre ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla hesaplara 1.500 TL yatıracağını açıkladı.

İş Bankası son kez duyurdu! Bu parayı 30 Haziran’a kadar almazsanız hakkınız yanacak!

Her zaman birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, Maximum müşterilerine özel bir kampanya daha düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini ve son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu açıkladı.

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Bankaların yaptığı kampanyalara bir yenisi de İş Bankası'ndan geldi. Peşin ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar aracılığı ile sağlanan kampanyaları yakın mercek altında tutuyor. İş Bankası başvuru yapana faizsiz 20.000 TL peşin avans sağlanacağını ilan etti. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2023. 

Akbank'tan havalara uçuran son dakika Nisan 2023 müjdesi... Acil bakın pişman olmayın!

Akbank, sık sık önemli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine fırsatlar sunmaktadır. Banka, bu kampanyaların detaylarını da aktif olarak vatandaşlarla paylaşmaktadır. Son olarak, Akbank tarafından hazırlanan bir kampanyanın detayları da müşterilerle paylaşılmıştır.

VakıfBank’la market alışverişleriniz bedavaya gelecek! Efsane kampanyanın bitimine son 4 gün!

Bankalar tarafından yeni kampanyalar peş peşe açıklanırken VakıfBank de müşterisine tam 250 lira hediye vereceğini duyurdu. Son başvuru tarihi 24 Mart 2023 olarak açıklandı. İşte merak edilen kampanyanın ayrıntıları...

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modelleri ile birlikte internetten verilen yemek siparişleri de arttı. Çalışanlar veya evde yemek yapmaya vakit olmayanlar kampanyaları kaçırmıyor. Yemeksepeti Market’in son kampanyaları da oldukça cazip görünüyor.

MTV ödemelerinde taksit kampanyalarını kaçırmayın! Elinizi çabuk tutun son 14 gün!

MTV için son 14 gün. Eğer MTV ödemlerini kredi kartıyla yapacaksanız taksit imkanından yararlanabilirsiniz. İşte detaylar!

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

LG bulaşık makineleri 2022'nin son kampanyaları dahilinde kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor. Carrefour'un web kullanıcılarına özel CarrefourSA Kart'a %19 imkanlı yılın son kampanyasını kaçırmayın. Peki LG DFC512FP QuadWash 8 bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?

Soyak son kampanyalar Haberi

Soyak son kampanyalar


Dekorasyon çeki ile alıcılara evlerini döşeme imkanı veriyor Soyak, halen satışları devam eden Soyak Evostar ve Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerimizde 36 ay 0 faiz fırsatı sunuyor. Bu projelerin tamamını yüzde 1 KDV'li olarak satan Soyak, ayrıca Soyak Evostar'da müşterilerinin dairelerini diledikleri gibi dayayıp döşemeleri için dekorasyon çeki hediye ediyor. Peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim fırsatı sunduklarını söyleyen Soyak Holding CEO'su Dr. M. 

Emre Çamlıbel, Soyak Soho projelerinde ise yüzde 10 indirim kampanyalarının devam ettiğini söyledi. Çamlıbel, Soyak Soho, Soyak Evostar, Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerindeki kampanyaların yıl sonuna kadar geçerli olacağmı kaydetti. 

Müşterilerine sundukları fırsatların, hem yatırım yapmak hem de oturmak için ev sahibi olmak isteyen müşterilerine imkanlar sunduğunu anlatan Çamlıbel, "Bu sayede...