11 / 05 / 2024

sözleşmeliye kadro ne zaman

sözleşmeliye kadro ne zaman

Sözleşmeli personele kadro konusunda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, konuya ilişkin açıklamasında Ekim ayını işaret etti. Peki Sözleşmeli personel kadroya ne zaman geçecek? İşte sözleşmeli personelin kadro konusu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmesi kaybolursa ne olur?

Kira sözleşmeleri ev sahipleri için de kiracılar için de oldukça önemli bir evraktır. Kira sözleşmesinin kaybolması durumunda ev sahipleri ile kiracılar arasında ne gibi sıkıntılar yaşanır? Kira sözleşmesini kaybedenler hangi sonuçlar ile karşı karşıya kalabilirler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

1 yıllık kira sözleşmesi yenilenmezse ne olur? Kiracı çıkartılır mı?

Tüm kiracıları ilgilendiren konulardan biri de sözleşme bittikten sonra ne yapılması gerektiğidir. Bu konuda birçok söylem gündemde olsa da aslını bilmek gerekir. 1 yıl geçtikten sonra kiracıların evden çıkarılması veya sözleşmenin devam etmesi tartışılan konulardan biridir.

İştira hakkı nedir? İştira hakkı sözleşmesi ne işe yarar?

Hukuki ve gayrimenkul kavramı olan iştira hakkı, özellikle de mülk sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. Mülkün satın alım sürecinde bu hakkın önemli olduğu biliniyor. Peki iştira hakkı nedir, iştira sözleşmesi nedir ve ne işe yarar? İşte iştira hakkı ile ilgili tüm detaylar…

Kira sözleşmesinin şerhi nedir? Kira sözleşme şerhi ne işe yarar?

Gayrimenkul sahibinin, zaman zaman kendi evini kullanma ihtiyacı doğabilir veya evini üçüncü bir kişiye satma düşüncesi oluşabilir. Bu gibi durumlarda, kiracılar arasında kira sözleşmesinin feshedilmesi gerekebilir. Fakat, kiracının tapu kaydına "kira şerhi" düşülmektedir.

Kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Mülk kiralama için kiracı ve mülk sahibi arasında yazılı bir kira sözleşmesi yapılmalıdır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi icin ne gerekli? Ev kira sözleşmesi nerede yapılır? Resmi kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak? Tek tek açıklandı!

Kamuda görev alan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde rakamlar peş peşe gündeme geliyor. Peki kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak?

90 bin işçiye kadro konusunda flaş bir gelişme yaşandı! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Taşerona kadro çalışmasında yaşanan gelişmelerin ayrıntıların merak ediliyor. Sözleşmeliye kadro, asgari ücret ara zammı, geçici işçiye kadro, 3600 ek gösterge vr EYT gelişmelerinden sonra gözler taşerona kadro düzenlemesi kapsamında atılacak adımlara çevrildi.

Kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak? 2023 kamuda 700 bin işçiye maaş zammında son dakika! Sözleşme ne zaman?

700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak?

Sözleşmeli er maaşı 2023! Sözleşmeli er maaşı ne kadar oldu 2023?

Sözleşmeli er maaşının ne kadar olduğu merak edilmektedir. İşte Sözleşmeli er maaşı 2023!

Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlayacak?

Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman yapılacağı sorusunun cevapları araştırılan konular arasında yer alırken, sözleşmeli öğretmen başvurusu MEB'den yapılan duyurudan sonra başladı.

Kira kontratı her yıl yenilenmek zorunda mı? Kira sözleşmesi yenilenmezse ne olur?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında kiralanan mülk için bir kira sözleşmesi imzalanır. İki tarafında imzaladığı bu kontrata dair kiracıların bazı soruları vardır. İşte merak edilen sorular ve yanıtları!

sözleşmeliye kadro ne zaman Haberi

sözleşmeliye kadro ne zaman

Sözleşmeli personele kadro konusunda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Memur-Sen yönetimi ile görüştü. Kamuda 550 bin civarındaki sözleşmeli personelin kadroya alımı konusu ile ilgili olarak gerçekleştirilen toplantı sonrasında, sözleşmeliye kadronun ne zaman çıkacağına ilişkin araştırmalar hızlandı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçen günlerde sözleşmeliye kadro taslağı ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Müjdeli açıklama sonrasında 6 Ekim'de Bakan Bilgin ile Memur-Sen yönetimi bir toplantı gerçekleştirdi. 

Peki sözleşmeli personele kadro çıkacak mı? Sözleşmeli personel kadroya ne zaman geçecek? İşte sözleşmeli personelin kadro konusu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Habertürk'ün aktardığına göre; Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, konuyla ilgili bir açıklamasında 300 bini öğretmen, sağlık personeli ve din görevlisi olmak...