30 / 04 / 2024

sp fransa

sp fransa

Standard and Poor's kuruluşundan yapılan yazılı açıklamada, Uluslararası kredi değerlendirme kuruluşu Standard and Poor's, Fransa'nın '' AA '' olan kredi notunu teyit ederken, perspektifi durağandan negatife düşürdü.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Kripto piyasasındaki son gelişmelere göre Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinin önüne geçti. Fransa, İspanya ve Almanya'nın geride kalması dikkat çekti. Buna göre Türkiye, kripto paralarda Avrupa'dan önde. Kripto para yatırımcılarına özel hazırlanan yeni rapora göre Türkiye lider durumda.

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Fransa'da 5,3 şiddetinde deprem!

Fransa'nın batısında, 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve bu deprem Paris başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Depremin derinliği 10 kilometre olarak tespit edildi.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

30. yıl özel seri Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yollar yerine pistler için geliştirilen Honda CBR1000RR-R Fireblade fiyatları ne kadar? İşte Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karanlığın Hızı Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

Karanlığın Hızı olarak tanıtılan Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Axpo Polska Sp Zoo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axpo Polska Sp Zoo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Palaz tarafından kuruldu.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fransa'dan geri adım! Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekiliyor!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, enerji sektörü ve ticaretinde sınır ötesi işbirliğine çerçeve sağlayan Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekilme kararı aldığını açıkladı.

Karanlıktan çıkan en son şaheser Yamaha MT-09 SP 21 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Karanlıktan çıkan en son şaheser olarak lanse edilen Yamaha MT-09 SP fiyatları ne kadar? İşte Japonya'nın Karanlık Ruhu Yamaha MT-09 SP 21 Ekim 2022 fiyat listesi....

Fransa ve Almanya, enflasyon ve enerji krizine karşı mücadeleyi hızlandırma konusunda anlaştı!

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Almanya ve Fransa'nın Avrupa'daki yüksek enflasyon ve enerji krizinin daha hızlı ele alınması gerektiği konusunda anlaştıklarını belirtti.

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizi pazar pazar dolaşarak tezgah açan esnafın kazancını düşürdü.

sp fransa Haberi

sp fransa

Standard and Poor's kuruluşundan yapılan yazılı açıklamada, 2014 yılı  içindeki düşük ekonomik büyüme hedefiyle kamu borçlarının düşürülememesi,  perspektifin durağandan negatife indirilmesine gerekçe gösterildi.

Fransa'nın bütçe açıklarının gayri safi milli hasılaya oranının yüzde  4.1 oranında olacağı tahmininde bulunan kuruluş, Fransa için bu yıl yüzde 0,5  oranında ekonomik büyüme öngördü.Standard and Poor's 2013 Kasım  ayında, Fransa'nın ''AA+'' olan notunu, ''AA''ya  düşürmüş ve perspektifi durağan  olarak ilan etmişti.

Fransa'nın bütçe açıkları, bir türlü artırılamayan ekonomik büyüme ve  istihdam, sosyalist iktidarın en önemli sorunları olarak değerlendiriliyor.

Fransa'nın bütçe açıklarının gayri safi milli hasılaya oranının yüzde  3'ü aşıp, yüzde 4'e dayanması Avro para birimi kriterini denetleyen AB Komisyonu  ile arasında ciddi sorun...