10 / 05 / 2024

Spil Dağına kaç tane otel yapılacak

Spil Dağına kaç tane otel yapılacak

T.J. Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tekinalp Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek Manisa’nın Spil Dağına yapılacak otellerin ön projesini sundu.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? İşte detaylar...

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Carrfeour'da tuvalet kağıdına müthiş indirim! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bir tuvalet kağıdına indirim de Carffour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının 104 TL'den satışa sundu. Vatandaş, ekonomik olarak bu avantajlı satışı değerlendirmek için Carrfeour'un indiriminin detayını öğrenmek istiyor.

Carrefour'da tuvalet kağıdına akıl almaz indirim! Fiyatlar resmen dibe vurdu! yetişen alır

Carrefour, temel ihtiyaç ürünlerine yaptığı indirimlerle her gün gündeme geliyor. Şimdi de tuvalet kağıtlarına yaptığı indirimlerle vatandaşın gündeminde. Yüzde 50 oranında ''dev'' denilebilecek bir indirimle yeniden müşterileri çekeceğe benziyor. 

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kamu çalışanları ve emekliler için  bayram ikramiyesi, bir ihtiyaçlarını görecekleri ya da bayramda rahat harcama yapacakları toplu para anlamına geliyor. Peki bu yıl emekliler kaç TL bayram ikramiyesi alacak? Kamu çalışanlarına kaç TL tediye ödenecek?

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Mazot ve gübrede 2022 destekleri açıklandı! Çiftçilere dekar başına kaç TL ödenecek?

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği mazot ve gübre destekleri belli oldu. Peki Çiftçilere dekar başına kaç TL ödenecek? İşte o rakamlar...

Carrefoursa'da tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerine yüzde 25 indirim! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarını tam gaz sürdürüyor. Carrefoursa bu hafta seçili kağıt havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Spil Dağına kaç tane otel yapılacak Haberi

Spil Dağına kaç tane otel yapılacak

Proje sunumunun ardından açıklama yapan Vali Bektaş, Manisa’nın tarım ve sanayideki gelişmişliğinin yanında sahip olduğu turizm potansiyelini değerlendirmek üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Spil Dağı Milli Parkında önemli yatırımlar yapıldığını belirterek çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Spil dağına yapımı planlanan 2 otel ve teleferik projesinin aynı firma tarafından yapılacağını ifade eden Vali Bektaş, “Otelleri başkası teleferiği başkası yaparsa bazı sorunlar çıkabilirdi. Bir de dağın bütün bir turizm paketi olarak planlanıp devreye alınması lazım. Yoksa kendi başına ufak paketçikler olayı rantabl kılmıyor. Bu işin 30, 40 senedir Manisa’nın gündeminde olup başarılamamasının sebeplerinden birisi de budur. Bir başkası da dağdaki alt yapının yetersizliğiydi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı onu çözdü. Şimdi büyükçe, kendi içerisinde tutarlı bir paketle bu iş işletmecisi ile...