24 / 07 / 2024

spk İngilizce tebliğ

spk İngilizce tebliğ

Sermaye Piyasası Kurulu( SPK), tebliğlerini artık İngilizce olarak ta yayımlamayı tercih ediyor. Şöyle ki; SPK, 23 tane tebliğin ikinci bir dil olarak İngilizce tercümesini Kurul’un web sitesinde yayımladığını açıkladı.

SPK'den aracı kurumlarca yapılacak repo ve ters repo işlemleri tebliğinde değişiklik!

Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK), Aracı Kurumlar Tarafından Yapılacak Repo ve Ters Repo İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan girişim sermayesi yatırım fonlarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan yatırım fonlarının finansal raporlama esaslarında değişiklik!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ'de yaptığı değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 10 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurt içinde tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası ihraç tavanı başvurusu SPK'dan onaylandı.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde değişiklik!

SPK tarafından, Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı...

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortakları tebliğinde değişiklik!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), gayrimenkul yatırım ortaklarına ilişkin esasları düzenlediği tebliğde değişiklik yaptı. 

SPK'dan gayrimenkul yatırım fonları esaslarında değişiklik!

SPK'nın "Gayri̇menkul Yatırım Fonlarına İli̇şki̇n Esaslar Tebli̇ği̇nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"i Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği çalışmalarında sona gelindi!

SPK Başkanı Ertaş: "Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği üzerinde yürütülen çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Haziranda Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesini bekliyoruz" dedi.

Nurol GYO SPK'dan ek süre istedi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda SPK tarafından yazılan yazıyla GYO tebliğinin 31.Maddesi konusunda ek süre verilmesi gereğinin bilgilerini yayınladı.

Kombassan SPK bilgi güncellemesini yayınladı!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliğinin 23. Maddesinin 7. Fıkrası gereğince bilgi güncellemesini yayınladı.

SPK'dan İngilizce tebliğ!

Sermaye Piyasası Kurulu( SPK), tebliğlerini artık İngilizce olarak ta yayımlamayı tercih ediyor. Şöyle ki; SPK, 23 tane tebliğin ikinci bir dil olarak İngilizce tercümesini Kurul’un web sitesinde yayımladığını açıkladı.

spk İngilizce tebliğ Haberi

spk İngilizce tebliğ

Sermaye Piyasası Kurulu( SPK),  tebliğlerini artık İngilizce olarak ta yayımlamayı tercih ediyor. Şöyle ki; SPK, 23 tane tebliğin ikinci bir dil olarak İngilizce tercümesini Kurul’un web sitesinde yayımladığını açıkladı. Uluslararası normlara uyum, yatırımcının haklarının korunması, şirketlere alternatif finansman kaynaklarının sunumu güçlendirmesi amaçlanan ve bu konuya dikkat çeken SPK , "Bu kapsamda yeni sermaye piyasası mevzuatının İngilizce' ye tercüme çalışmalarına başlanmış olup, 23 tane tebliğin İngilizce tercümesi Kurulumuz web sitesinde yayımlanmıştır"...