29 / 04 / 2024

Standard Poors reyting açıklaması

Standard Poors reyting açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un yeni Türkiye Analisti Elliot Hentov, "Negatif görünüme sahip olan reytinglerde genellikle reyting görünümü ya 'durağan'a yükseltilir ya da reyting düşürülür.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Reyting rekortmeni dizilerin çekildiği mekanlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen o dizilerin nerede çekildiğini sizler için araştırdık. Peki reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor? İşte gündemden düşmeyen o dizilerin çekildiği mekanlar...

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde reyting sistemi başlıyor!

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor. İhmal ve hatalardan kaynaklanan faciaların önüne reyting sistemi ile geçilecek. Buna göre, afet riskleri etkilediği nüfusun büyüklüğü, mali ve finansal gereksinim kriterleriyle puanlanacak.  İşte reyting sisteminin detayları...

Standard & Poor’s İngiltere’nin görünümünü durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) İngiltere’nin kredi notunu teyit ederken, kredi notu görünümünü negatiften durağana çevirdi.

Belediyelere Reyting Sistemi geliyor!

Gayrimenkul Borsası (GABORAS) hayata geçireceği Belediye Reyting Sistemi'yle belediyelerin performansını ölçecek ve onların gelişmesi için bir rekabet ortamı sağlamış olacak.

United Standard Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

Yapı Kullanma İzin Belgesi ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ!

Yapı Kullanma İzin Belgesi Standardına ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

Standard Poors reyting açıklaması Haberi

Standard Poors reyting açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un yeni Türkiye Analisti Elliot Hentov, "Negatif görünüme sahip olan reytinglerde genellikle reyting görünümü ya 'durağan'a yükseltilir ya da reyting düşürülür. Biz de 2015 yılında bir noktada bu yönde bir karar vereceğiz" dedi.


S&P'nin Türkiye Analisti Hentov, Türkiye'nin "BB+" olan kredi notunun ve "negatif" olan not görünümünün teyit edilmesinin ardından, ilk kez AA muhabirinin sorularını yanıtladı.


S&P'nin Türkiye'nin bir sonraki kredi notu ve görünümüne ilişkin değerlendirmesini mayıs ayında yapacağını belirten Hentov, "Negatif görünüme sahip olan reytinglerde genellikle reyting görünümü ya 'durağan'a yükseltilir ya da reyting düşürülür. Biz de 2015 yılında bir noktada bu yönde bir karar vereceğiz. Ancak görünüm bu değerlendirmede olduğu gibi yeniden yerinde de kalabilir. Negatif görünüm dediğimiz zaman bir noktada neyin nerede...