10 / 05 / 2024

Standard Profil çin fabrikaları

Standard Profil çin fabrikaları

Dünya çapında otomotiv sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bu fabrikasıyla tüm dünyada üretilecek yeni Opel Astra’lara imzasını atmaya hazırlanan şirket, diğer pazarlardaki etkinliğini de artıracak.

Emlak devi için karamsar rapor geldi: Senelerce bekleyecekler!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's, Çin'in emlak devi Evergrande alacaklılarının senelerce bekleyebileceğini kaydetti. Söz konusu raporda, küçük ödemelerin bile uzun süreceğine değinildi.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

Akıllı telefonlar için çıkarılabilir piller geri döndü!

Avrupa Birliği, elektronik cihazlar için yeni bir pil standardı getirmeye hazırlanıyor. Bu sayede, çıkarılabilir bataryalar geri dönebilir.

Şok eden altın tahmini! Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! Hemen bakın!

Gram altın fiyatlarındaki rekor ve ons altındaki yükseliş bugün yerini düşüşe bıraktı. Çok uluslu banka Standard Chartered'in flaş altın tahminleri geldi. Banka, yatırımcılara yakın zamanda gönderdiği bir notta altının yüzde 30 artarak ons ​​başına 2.250 dolara çıkabileceğini söyledi.

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Çin’den bir faiz indirimi daha! Ekonomik yavaşlamaya karşı gardını aldı!

Yavaşlayan ekonomik göstergeler ve emlak sektöründe borç kriziyle karşı karşıya kalan Çin, kilit faiz oranlarını düşürdükten sonra kredi standardı olarak kabul edilen gösterge faiz oranını da düşürdü.

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Birol Yağcı tarafından kuruldu.

Standard Profil çin fabrikaları Haberi

Standard Profil çin fabrikaları

Dünya çapında otomotiv sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bu fabrikasıyla tüm dünyada üretilecek yeni Opel Astra’lara imzasını atmaya hazırlanan şirket, diğer pazarlardaki etkinliğini de artıracak.


Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bulgaristan’ın Stara Zagora şehrindeki yeni fabrikanın açılış törenine Standard Profil CEO’su Turhan Semizer, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Sofya Büyükelçisi Süleyman Gökçe, Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Bulgar İş Konseyi Başkanı Yalçın Egemen, Sofya Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, altyapısı kurulduktan sonra üretim tesislerinin mutlaka geleceğini belirterek, “Bugün Maritsa Otoyolu’nu açıyoruz. Bir sonrakini de bir ay içinde açacağız. Bu hükümet desteği, üretim yapan şirketlere hem Türkiye hem de tüm Avrupa’ya olan ticaretlerinde nakliye...