05 / 05 / 2024

Starpet akaryakıt sektörü

Starpet akaryakıt sektörü

Starpet, Avrupa’daki yapılanması kapsamında ilk ofisini İsviçre’de açtı. Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapılması planlanan fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor...

Akaryakıt piyasasında satın almalar sürecek! İki dev şirket daha satılabilir

Akaryakıt sektöründe satışlar artıyor. Petrol Ofisi'nin taşları yerinden oynatan hamlesinin ardından piyasa iyice hareketlendi. Aynı zamanda iki şirket daha satış için pazarlık masasında.

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Benzin, motorin ve LPG’ye eşi benzeri görülmemiş indirim! Peş peşe indirim müjdesi geldi!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Yapı Kredi, düzenlediği kampanya kapsamında akaryakıt harcamalarında müşterilerine 110 TL BP Puan hediye edeceğini açıkladı.

Akaryakıtta geri sayım! Yeni döneme az kaldı

Akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığı engellemek amacıyla 1 Ocak 2025’ten itibaren devreye girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi için (UTTS) çok kısa süre kaldı.

Akaryakıtta yeni dönem geliyor! 3.5 milyon aracı etkileyecek yeni sistem nasıl işleyecek? Tek tek açıklandı! 

Akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığa engel olmak amacıyla 1 Ocak 2025 tarihinden itibare yeni dönem başlayacak. İşte düzenleme ile ilgili detaylar...

Benzine 1 TL, motorine 1.50 TL yeni zam! Bu tarihten önce depoları fulleyin! Son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları..

Akaryakıt sektörü temsilcileri, benzin ve motorinde yeni zam tarihini verdi. Peki benzin ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte ayrıntılar ve son dakika ayrıntılar ve güncel akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt sektöründe gergin bekleyiş! 4 Haziran’da dananın kuyruğu kopacak!

OPEC+ grubu, akaryakıt üretimine yönelik 4 Haziran'da bir toplantı yapacak. Piyasalar bu toplantıyı yakından takip edecek.

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt alan araç sürücülerine büyük jest! Hesaplara para yatacak!

Peş peşe düzenlediği kampanyalarla gündemdeki yerini korumaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Akaryakıt sektörüne özel düzenlenen kampanya kapsamında araç sürücülerinin hesabına 75 TL yatırılacak.

LPG'ye üç firmadan kur zammı geldi! Otogaz fiyatları gece yarısı resmen değişti! 

Dövizde resmi kur ile piyasa kuru arasındaki farkın hızla açılması akaryakıt sektöründe sorun yaratıyor. Dün gece üç firmadan saha otogaza kur zammı geldi. 

Araç sahipleri Dikkat! Bakanlıktan yeni akaryakıt Kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan yeni kararla akaryakıt sektöründe göze çarpan kayıt dışılığın önüne geçilecek. 

Akaryakıtta devrim gibi bir dönem başlıyor! Sonunda beklenen oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni uygulamayla akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığın önüne geçilmesi ve sahte belge düzenlenmesine karşı harekete düğmeye bastı. İlk uygulamanın ticari araçlarda başlayacağı öğrenildi.

Benzine bu gece 45 kuruşluk yeni indirim geliyor! Tabelalar peş peşe değişiyor! BP, PO, Opet 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Brent petrol ile ürün fiyatlarında ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt sektörü kaynakları yeni bir indirim müjdesi verdi. İşte ayrıntılar...

Starpet akaryakıt sektörü Haberi

Starpet akaryakıt sektörü

Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Avrupa’daki yapılanması kapsamında ilk ofisini İsviçre’de açtı. Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapılması planlanan fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet'in Avrupa’daki yapılanması kapsamında ofis açtığı ilk ülke İsviçre oldu. Starpet, Zürih şehrindeki ofisiyle stratejik işbirliklerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Sermayenin ve petrol sektörünün kalbi sayılabilecek bir konumda bulunduğu için Avrupa’da ilk olarak İsviçre’yi tercih ettiklerini belirten Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, “Burada kurduğumuz şirketimizle hem direkt olarak İsviçre pazarına hem de tüm Avrupa ülkelerine ulaşacağız. İsviçre ofisimizin tüm dünya ile petrol ve petrol türevlerinin dış ticaretini yapmanın getireceği avantajları kullanarak vizyonumuzu genişleteceğini ve yeni ilişkilerle şirketimizi daha da büyüteceğini...