05 / 05 / 2024

Starpetin avrupa yatırımları

Starpetin avrupa yatırımları

Starpet, Avrupa’daki yapılanması kapsamında ilk ofisini İsviçre’de açtı. Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapılması planlanan fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor...

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımları Avrupa'yı korkuttu!

Uluslararası haber ajansı Reuters, Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımlarını dünyaya servis etti. Ajans, AB liderlerinin Balkan ülkeleriyle apar topar zirve düzenlemesine dikkat çekti..

EBRD'nin Türkiye'deki yatırımları 1.5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı, Türkiye’ye yatırımlarının bu yıl 1.5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti...

İstanbul'da gayrimenkul yatırımları azalıyor!

İstanbul, 2012’de 30 Avrupa metropolü içinde, gayrimenkul yatırımları listesinde zirvedeydi. Bölgedeki istikrarsızlık yüzünden 5 yılda son sıraya indi.

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

İstanbul AVM yatırımlarının başkenti!

Türkiye'deki 369 AVM'nin 116'sına ev sahipliği yapan İstanbul için arz fazlası tartışmaları sürerken yatırımlar hız kesmiyor. 2017 sonuna kadar 881 bin metrekarelik yeni AVM alanı eklenmesi beklenen kent, bu konuda Avrupa'nın zirvesine oturdu.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Starpetin avrupa yatırımları Haberi

Starpetin avrupa yatırımları

Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Avrupa’daki yapılanması kapsamında ilk ofisini İsviçre’de açtı. Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapılması planlanan fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet'in Avrupa’daki yapılanması kapsamında ofis açtığı ilk ülke İsviçre oldu. Starpet, Zürih şehrindeki ofisiyle stratejik işbirliklerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Sermayenin ve petrol sektörünün kalbi sayılabilecek bir konumda bulunduğu için Avrupa’da ilk olarak İsviçre’yi tercih ettiklerini belirten Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, “Burada kurduğumuz şirketimizle hem direkt olarak İsviçre pazarına hem de tüm Avrupa ülkelerine ulaşacağız. İsviçre ofisimizin tüm dünya ile petrol ve petrol türevlerinin dış ticaretini yapmanın getireceği avantajları kullanarak vizyonumuzu genişleteceğini ve yeni ilişkilerle şirketimizi daha da büyüteceğini...