05 / 05 / 2024

su faturası ödeme

su faturası ödeme

Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden, PTT'den ödenebiliyor. Peki, henüz ödemediğiniz su faturasını kaybettiğinizi düşünelim. Bu durumda, su faturasını kaybettim nasıl öderim diyorsanız işte yanıtı..

Su faturası alan bankalar!

Su kullanım tutarı, kullanıma karşılık ödenmesi gereken bedel ve ödeme süresi fatura üzerinde yazıyor. Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden ödenebildiği gibi, PTT'den de ödenebiliyor. Peki, su faturası alan bankalar hangileridir?

Su faturası nasıl yatırılır?

Belli dönemlerde kesilen su faturası web sayfasında belirtilen ödeme noktalarında ödenebiliyor. Peki, su faturası nasıl yatırılır? Su faturası internetten ödenebiliyor mu? İşte su faturası ödeme noktaları..

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

Elektrik, su, doğal gaz, internet ve telefon faturası kabarık geldiği için ödemekte zorlanan kişilere resmen müjde verildi. TEB, otomatik fatura ödemelerine aylık 100 TL iade edeceğini duyurdu.

Elektrik, su, doğal gaz ve internet faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 10 Ağustos’a kadar vaktiniz var

Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatına ilişkin bir kampanya düzenleyerek kampanya kapsamında hesaplara hediye Worldpuan yatıracağını duyurdu. Kampanyanın 10 Ağustos’ta sona ereceğini duyuran Yapı Kredi, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

Su Faturalarında Dev İndirim: Faturalar Tarihe Karışıyor!

Resmi Gazete'de yayınlanan yeni bir kararla birlikte, su faturası ödemelerinde yaşanan zorlukları hafifletmek için önemli bir adım atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan müjdeye göre, su faturası ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıntılar haberimizde...

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

30 Nisan’a kadar internet, elektrik, doğalgaz ve su faturası ödeyen vatandaşlar para puan kazanabilecek. Fatura sahipleri 120 TL tutarında geri ödeme alacak. İşte tüm detaylar…

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 

Faturasıyla gidene anında 2500 TL! Fatura yardımı başladı! Başvurmayan dizlerini döver!

Elektrik faturasında destekler başladı. Faturası ile giden 2500 TL ödeme alınıyor. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

İl ve ilçe belediyeler, son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve bu kapsamda elektrik, su, doğal gaz ve gıda ürünleri gibi konularda indirim yapmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultu da bir indirim uygulaması daha başlatarak suya yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu

Son dakika: Binlerce vatandaş fatura borcundan kurtuluyor !

Elektrik ve su faturası borcu olan binlerce vatandaşın borçları tamamen silindi. Peki kimler bu fırsattan yararlanacak ? İşte haberin detayları..

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.

su faturası ödeme Haberi

su faturası ödeme

Su faturasını kaybettim nasıl öderim?

Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden, PTT'den ve anlaşmalı bankaların otomatik ödeme talimatı, internet tahsilatı ve vezne tahsilatı seçenekleri ile yatırılabiliyor.


Peki, henüz ödemediğiniz su faturasını kaybettiğinizi düşünelim. Bu durumda, su faturasını kaybettim nasıl öderim diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Su faturasının kaybedilmesi, herhangi bir kayıp olarak nitelendirilmiyor. Eski bir fatura ile veya gerekli olan bilgiler ile (adres ve abone kimlik bilgileri) dönem faturası görevliler tarafından sistem üzerinden bulunabiliyor.


Su faturası anlaşmalı bankalar:

Garanti Bankası

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet tahsilatı

Türkiye iş bankası

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Yapıkredi

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Akbank

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Halkbank

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Vakıfbank

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Finansbank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, Otomatik Ödeme Talimatı


ING Bank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, 


Citibank 

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Denizbank

Otomatik...