01 / 05 / 2024

Sucuoğlu türkiye emlak federasyonu

Sucuoğlu türkiye emlak federasyonu

Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur ve Birliğin davetlisi olarak KKTC’de bulunan Türkiye Tüm Emlak ve Müşavirleri Federasyonu yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un altından İstanbul'un da Türkiye'nin de kalkamayacağını belirterek,  "Bu bir emlak projesidir" dedi. 

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Ekonomist Acemoğlu'ndan Türkiye'ye uyarı!

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden ünlü ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Türkiye'nin ekonomik problemlerini eleştirerek, vasat büyümenin Türkiye için en büyük tehlike olduğunu belirtti. Acemoğlu, yapısal reformların önemine vurgu yaparken, rasyonel politikaların Türk ekonomisine katkı sağlaya

Türkiye'de cebinde doları olan vatandaşlara çok çok hayati uyarı! Bu bilgiyi asla atlamayın

Fed Finansal İstikrar Bölümü Ekonomisti Levent Altınoğlu, Türkiye'de enflasyonun yüksek seyirde olmasına rağmen faizlerin düşük tutulduğuna dikkat çekerek faiz artışı gerekebileceğini söyledi. Bu durum da doları doğrudan etkileyecek. Elinde doları olanlar, faiz artışına dikkat... İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu: Türkiye'yi şaha kaldırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Türkiye'ye çağ atlatan projelerimizle istihdama, ticarete, ekonomiye destek oluyor, geleceğin Türkiyesi'ni inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Türkiye'nin inşaat malzemelerini karşılayacak kapasitesi var!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği  ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle açıklama yaptı. İşte İMSAD'ın o açıklaması...

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunuyor!

Çankaya'daki Açelya Apartmanı'nın yıkım alanını inceleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunduğunu dile getirdi. 

Türkiye'de 2000'den önce yapılan yapılar zor ayakta duruyor!

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, Türkiye’de depremlere karşı alınacak önlemlerin başında Fay Yasası’nın geldiğine dikkat çekti. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, yapı stokuna dikkat çekti.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmeli!

Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. K. Erçin Kasapoğlu, "Deprem sonrası'na değil, 'deprem öncesi'ne ağırlık vermeliyiz" dedi. Kasapoğlu, Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmesi gerektiğini belirterek, binalar güçlendirilmeli dedi.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Sucuoğlu türkiye emlak federasyonu Haberi

Sucuoğlu türkiye emlak federasyonu


Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur ve Birliğin davetlisi olarak KKTC’de bulunan Türkiye Tüm Emlak ve Müşavirleri Federasyonu yönetim kurulu üyelerini kabul etti.


Turizm Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, kabulde ülke turizmi alanında yapılabilecek yatırımlar ve işbirliği seçenekleri görüşülürken, emlak sektörünün yaşadığı sıkıntılar da ele alındı.


Gündem...