08 / 05 / 2024

Şükrü Başdeğirmen kim

Şükrü Başdeğirmen kim

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yatırımcılara seslenerek Isparta’nın hammadde potansiyelinin kullanılmasını ve devlet teşviki de bulunan bu alana yatırım yaparak bir dünya markası yaratılması gerektiğini belirtti...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ev satarken tapuya kim başvurur?

Ev satışı esnasında bazı sorular yöneltilmektedir. Onlardan biri de Ev satarken tapuya kim başvurur? şeklinde sorulan sorudur. İşte merak edilenler!

Elektrik faturasını gören fenalık geçirecek! Kim ne kadar fatura ödeyecek?

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatları, 1 Eylül’den itibaren yüzde 20 zamlandı. Zamlı faturalar ay sonu itibariyle tüketicilere ulaşmaya başlayacak. Peki, kim ne kadar fatura ödeyecek? Elektrik zammı sonrası faturalar ne kadar gelecek?

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

Kripto para dünyası yalnızca Bitcoin'den ibaret değil… Kim ne derse desin karşı durulamaz bir dalga şeklinde herkesin hayatının içerisine girecek. Çok yakında bütün ülkeler dijital parayı kullanmaya geçecek.

Şükrü Başdeğirmen kim Haberi

Şükrü Başdeğirmen kim



Star Medya Grubu’na bağlı 24 Televizyonu’nun TOBB’un işbirliğiyle hazırladığı ‘Konuşan Ekonomi’ programı bu kez Isparta’daydı. Programın konukları arasında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar yer aldı. Gül yağı üretiminde dünya tüketiminin yüzde 65’ini karşılayan ilde, kozmetik alanında yatırım çağrısı ön plana çıktı. Şükrü Başdeğirmen yatırımcılara açık davette bulunarak Isparta’nın hammadde potansiyelinin kullanılmasını ve devlet teşviki de bulunan bu alana yatırım yaparak bir dünya markası yaratılması gerektiğini belirtti.


Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen: 'OSB’lerimiz yatırımcı bekliyor'


Isparta çok yönlü çok çeşitli bir şehir. Ekonomik olarak da çok ciddi çalışmalarımız var. Gül ve gül ürünleri, mobilya, maden, tekstil, süt ve süt ürünleri, tarım hayvancılık, turizm ve sağlık sektörlerinde önde giden bir...