04 / 05 / 2024

Süleyman Çağlı seçim sonuçları

Süleyman Çağlı seçim sonuçları

HDP’nin yüzde 10 barajını aşarak dördüncü parti olarak Meclis’e girecek olması Güneydoğulu işadamları arasında sevinçle karşılandı. Barış sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan işadamları, siyasette yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Seçim sonrası yetkililere çağrı ‘Yapısal reformlar gündeme alınmalı’

İnşaat sektöründen seçim sonrası çağrı geldi. Sektör temsilcileri, 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimleri sonrası üretim ve satışları artırıcı politikaların hızla devreye alınmasını talep ediyor.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku! Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku... Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı... Hemen bakın....

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından piyasaların nasıl şekilleneceği yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alımı yapacak vatandaşlara seslenerek “Tuzağa düşmeyin” uyarısı yaptı.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Konut satışları neden geriledi? Seçim ve deprem piyasayı nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı!

Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nNisan ayında sert geriledi. Sektör temsilcileri, düşüşün sebebini “Seçim sürecinde ‘bekle-gör’ dönemi, krediye erişimin neredeyse imkansızlaşması ve arz sıkıntısının fiyatlar üzerindeki baskısı” şeklinde işaret etti. 

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması piyasaları etkiledi. Reuters, dolar ve hisselerin durumu hakkında ekonomistlerle konuştu. Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek? Uzman isim bir bir anlattı! 

Meksa Yatırım GMY- Figen Özavcı Gümülcineli, seçim durumuna da değinerek borsa ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek?  

Seçim öncesi piyasalarda süreç nasıl işliyor?

Türkiye 14 Mayıs'ta sandığa gidecek. Seçim öncesi piyasaların nasıl ilerlediği merak ediliyor. Peki, Seçim öncesi piyasalarda süreç nasıl ilerliyor? İşte detaylar...

Süleyman Çağlı seçim sonuçları Haberi

Süleyman Çağlı seçim sonuçları

HDP’nin yüzde 10 barajını aşarak dördüncü parti olarak Meclis’e girecek olması 

Güneydoğulu işadamları arasında sevinçle karşılandı. Barış sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan işadamları, siyasette yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.


Herkesin, barış, huzur, iş ve aş beklentisinde olduğunu kaydeden iş dünyası temsilcileri, seçim sonuçlarının ekonomi açısından da olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.


Tarkan Kadooğlu - TÜRKONFED Başkanı


‘Barış sürecinin devamını diliyorum’

“HDP’nin barajı aşması ülke için önem taşıyor. Herkes için hayırlısı olsun. Demokrasiye inanıyorsak, bu karara da güvenmek lazım. Milletin istediğini herkesin kabul etmesi gerek. Bundan sonra barış sürecinin devam etmesini diliyorum. Artık bu işlerin tamamen mecliste çözülüp neticeye varılması gerekir.”


Ahmet Sayar - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı



‘Siyasette yeni bir dönem açıldı’

“Türkiye’nin genel siyaseti açısından yeni bir sayfa, yeni bir dönem açıldı....