27 / 04 / 2024

Süleyman Dağıç

Süleyman Dağıç

Ünidizayn Zemin Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Dağıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

Süleyman Soylu'dan kira eleştirisi!

Kira eleştirisi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bazı yerler var, kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de Bodrum'da bir polisimiz kiralık ev bulsun parayla bakalım. Bu kira meselesi sebebiyle, İstanbul'a tayin ettiğimiz polislerin yüzde 45'i İstanbul'a gitmek istemiyorlar'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Süleyman Dağıç Haberi

Süleyman Dağıç

Ünidizayn Zemin Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Dağıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Ünidizayn Zemin Mühendislik ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Mühendislik projeleri düzenlemek ve uygulamak, Mühendislik ARGE projeleri hazırlamak ve yürütmek. 2- Konusu ile ilişkili her türlü mühendislik ve müşavirlik, danışmanlık hizmetleri yapmak. 3- Yurtiçinde ve dışında her türlü konut, site, otel, turistik tesis, toplu konut, fabrika köprü, liman, santral, bayındırlık tesisleri, termal tesisler, enerji üretimi, su ve atıksu tesisleri, mineralli su tesisleri, baraj, tünel, heyelan etüdleri yapmak ve mühendislik projeleri hazırlamak ve arazi ve laboratuvar deneyleri yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde kendi adına ve başkalarıyla anlaşmalı inşaatlar yapmak, satmak.  4- İnşaat çalışmaları kapsamında...