03 / 10 / 2024

Süleyman Güdül

Süleyman Güdül

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güdül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Tarım arazisi, tarla ortak alınabilir mi?

İki kişi ortak olarak tarım arazisi, tarla almak istediğinde Toprak Koruma Kanunu nedeniyle iki eşit hisse olarak satın alınamıyor. Peki bu durumda ne yapılabilir? Toprak Yatırımcısı Arif Güdül yapılması gerekenleri anlattı

Gayrimenkulde alırken kazanmanın tam zamanı

Ekonomideki belirsizlik, altın, dolar ve mevduat faizindeki değişimler elinde parası olanların kafasını karıştırmış durumda. Yatırımcı parası için en doğru adresi ararken Toprak Yatırımcısı Arif Güdül, alırken kazanmak isteyenler için gayrimenkulün tam zamanı olduğunu söyledi.

Uzmanı açıkladı: Yatırım süresi 5 yıl ve üzerinde olanlar imarlı arsa almasın!

Toprak yatırımı yapmayı planlayanların kafasındaki en önemli sorulardan biri de arazinin imar durumu. Toprak Yatırımcısı Arif Güdül bu konuda seçim yaparken, yatırım süresinin önemli olduğunu belirterek, 5 yıldan fazla bekleyeceklere imarsız arazi tavsiye etti.

Uzmanı açıkladı: Birisi size şu il, şu ilçe, şu mahallede diye tavsiye veriyorsa dikkat!

Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak yatırımcısı Arif Güdül, yatırımcıları uyardı. Güdül, bazı bölgelerde fiyatlarda hızlı ve mantıksız artışlar olduğuna vurgu yaparak, dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.

Villa imarlı arsa alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterler neler? 

Toprak yatırımcısı Arif Güdül, villa imarlı arsa alırken dikkat edilmesi gereken en önemli parametreleri sosyal medyadan madde madde açıkladı. Peki Villa imarlı arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Yatırım için arazi alacaklar dikkat! Uzmanı uyardı, imar durumu sizi yanıltmasın

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin en çok ilgilendiği noktalar lokasyon ve gayrimenkulün imar durumu. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arazi alacakların kazançlı bir yatırım için dikkat etmesi gerekenleri anlattı.

Hisseli arsa, tarla, arazi alınır mı?

Arsa, tarla ve arazi yatırımlarına ilgi gittikçe artıyor. Bu konuda Yatırımcıların kafasını en çok karıştıran konulardan biri de hisseli tapulu arazilerin doğru bir yatırım olup olmadığı. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, hisseli alımları tavsiye etmediğini belirterek bunun nedenlerini de açıkladı.

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Süleyman Güdül Haberi

Süleyman Güdül

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güdül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu. 


Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Erkek ve kadın berberi, güzellik salonları açmak. 2- Her nevi saç ve suni olarak yapılmış perukların alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, bakımı, onarımını yapmak 3-  Saç ekimi ve saç ekimi ile ilgili ürünlerin satışını yapmak. 4-Şirket her türlü kuaför malzemeleri alabilir, satabilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir. 5- Kuaförlük yapmak; cilt bakımı, saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, solaryum, makyaj işleri yapmak. 6- Lazer epilasyon iğneli epilasyon varis tedavisi kolojen tedavisi selüleit botoks, mezzoterapi her türlü estetik sağlık hizmetleri yapmak. 7- Şirket kozmetik...