12 / 05 / 2024

Süleyman Kamil Akın binalara vize önerisi

Süleyman Kamil Akın binalara vize önerisi

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Soylu az önce açıkladı! 1.200 mahalle yabancıların ikametine kapatılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada toplamda 1.200 mahallenin yabancıların ikametine kapatılacağını söyledi. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Süleyman Kamil Akın binalara vize önerisi Haberi

Süleyman Kamil Akın binalara vize önerisi

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti. Anadolu Ajansi'nda yer alan habere göre; 2 Şubat 2004 tarihinde, Konya'nın Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde yer alan Zümrüt Apartmanı'nı yapım hatası sebebiyle çöktü. Yaşanan olayda 92 kişi hayatını kaybetti. 30 kişi de yaralandı.

Zümrüt Apartmanı faciasının tekrardan yaşanmamasını dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Bir ihmaller zinciri"

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın, Faciaya sebeb olanın yine insanoğlunun davranışıyla ilgili olduğunu vurgulayan Akın, şunları söyledi:

"Zümrüt Apartmanı bir ihmaller zinciri. Türkiye'de o tür yapı çok. Bekçi marifetiyle yapılmış, yapı denetimi yok. Proje müellifi, fenni mesulü ya da yapan müteahhit...