07 / 05 / 2024

süleymancıların yeni lideri alihan kuriş

süleymancıların yeni lideri alihan kuriş

Yüksek Mimar Alihan Kuriş, Süleymancı Cemaatinin yeni lideri oldu. Peki, Alihan Kuriş kimdir?

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor! SUV'ların yarı fiyatına satılacak!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor. Söz konusu modeller SUV'ların yarı fiyatına satılacak...

Volkswagen'den tam 514 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! VW ticari araçların yeni fiyatları görenleri şaşırttı!

Otomotiv devi Volkswagen'den Mart 2024'e özel olarak tam 514 bin TL'lik indirim geldi. İşte VW ticari araçların Mart ayı fiyatları...

Vatandaşların yeni yıl dileği 'kiraların düşmesi' oldu!

Pek çok vatandaşın yeni yıldaki dileklerinin arasında kira bedellerinin düşmesi de yer aldı. Fahiş oranlarda artan kira bedelleri, milyonları zor duruma düşürüyor...

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Kiracıların başı ev sahipleri ile dertte! Ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyümeye başladı. Ev sahipleri yüzde 25 sınırına uymadan kira artışlarına devam ederken kiracılar yüksek kiralar altında ezilmeye başladı. Ev sahipleri şimdi de kiracılarını istediği zaman çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi

iPhone 15 serisinin devlet sırrı gibi saklanan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bakın yeni iPhone nasıl görünüyor!

Heyecan verici sızıntı: Apple hayranlarının ve teknoloji meraklılarının merakla beklediği iPhone 15 serisine dair yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. İddialara göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ultra ince çerçeveler ve kavisli ön camlarla donatılmış büyüleyici bir tasarıma sahip olacak.

Ev Sahiplerine Yeni Yaptırımlar Geliyor! Kiracıların Korunması Hedefleniyor

Kiralardaki yüksek artışlar ve orantısız zam talepleri ev sahiplerine yönelik yeni yaptırımların gündeme gelmesine sebep oldu. Devlet, kiracıların korunmasını amaçlayan önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. İşte, ev sahiplerinin bilmesi gereken detaylar.

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

'Sıfır araç yok' diyenler yandı! Araç satışlarında yeni düzenleme resmen açıklandı!

Sıfır araç alırken  milyonlarca vatandaşın yaşadığı sorunlar üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. 'Sıfır araç yok' diyenler yandı! İşte araç satışlarında yeni düzenleme...

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

süleymancıların yeni lideri alihan kuriş Haberi

süleymancıların yeni lideri alihan kuriş

Alihan Kuriş, 34 yaşında. Yüksek Mimar olan Alihan Kuriş ticaretle de uğraşıyor. Alihan Kuriş, aynı zamanda cemaatin kurs ve okullarının mimarı olarak biliniyor. 


Ahmet Denizolgun hiç evlenmediği ve çocuğu olmadığı için 8 Eylül 2016’da yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu vefatından sonra yerine, cemaatin önde gelen isimlerinden olan ablası Ayşe Gülderen Kuriş geçti.


Alihan Kuriş, geçtiğimiz haftalarda vefat eden cemaatin lideri Ahmet Denizolgun’un ablasının oğludur.


Hüseyin Kamil Denizolgun ve Ferhan Denizolgun’un Ahmet Arif Denizolgun, Mehmet Beyazıt Denizolgun ve Ayşe Gülderen Kuriş adında 3 çocuğu vardı.


Bilindiği gibi Kamil Denizolgun, cemaatin kurucusu konumundaki, Süleyman Tunahan’ın torunu idi. Tunahan’ın vefatından sonra yerine damadı Ahmet Kacar geçmişti. Ahmet Kacar, 17 Haziran 2000’de vefat etmişti.




Alihan Kuriş, Süleymancı Cemaati’nin lideri...