05 / 05 / 2024

Süleymanpaşa hobi bahçeleri

Süleymanpaşa hobi bahçeleri

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Satılan hobi bahçeleri yıkılacak!

Tarım arazilerinin bölünerek satışının engellenmesi için geçen aylarda Meclis'te de onaylanan düzenlemeyle hobi bahçelerinin satışı yasaklanırken, yasal düzenlemeye karşın online platformlarda çıkılan yüzlerce ilanla bu alanda yapılan satışlar sürüyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ruhsatsız hobi bahçelerine dikkat!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde hobi bahçelerine de ilgi arttı. Fiyatları merak edilen hobi bahçeleri 50 bin TL ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkıyor.

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Ankara Sincan'da hobi bahçeleri yıkıldı!

Tarım arazilerinin birtakım aracılar tarafından hobi bahçeleri şeklinde bölünüp satılmasının engellenmesi için geçen yıl Ekim'de meclisten geçen Torba Yasa'da bulunan  düzenleme sonrası mağdur olan hobi bahçesi sahiplerinin evleri ve bahçeleri yıkıldı. 

Süleymanpaşa hobi bahçeleri Haberi

Süleymanpaşa hobi bahçeleri

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve yıllık olarak kiralanan 42 bahçenin büyük bir kısmı aileler tarafından düzenli ziyaret edilirken, hobi bahçeleri dışındaki ortak kullanım alanlarının bakımı da Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor.


VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp, kendi ürettiklerini tüketerek sağlıklı bir ortamda kişisel üretim yapan ailelerin uğraşı ile meyve, sebze ve çiçek ekilen toprakta havalar ısınması ile ürünler boy gösterirken hobi bahçeleri görüntüsüyle Süleymanpaşa-Hayrabolu yolunu kullanan vatandaşların da beğenisini topluyor.


TALEPLER DOĞRULTUSUNDA 2. ETAP YAPILACAK

Özellikle hafta sonları hobi bahçesi sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği ve şehrin stresinden uzaklaşıp nefes aldığı Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde ilginin devamı ve talepler doğrultusunda ikinci...