03 / 05 / 2024

sülyeman kalkan vakıfbank

sülyeman kalkan vakıfbank

İstanbul’a taşınmanın kendilerini olumlu etkilediğini belirten Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan “2015’te 1000 şubeye ulaşırız” diye konuştu.

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank’tan temassız ödemeye yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Temassız ödemelerde toplam 70 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bir sözünüze 1.200 TL'ye varan indirim! Başvuran hemen yararlanacak!

Vakıfbank "Sözünle kazan" kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte kampanyanın tüm detayları...

Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Her geçen güç artan akaryakıt fiyatları araç sürücülerinin belini bükerken, bankalar bu konuda sürücüleri sevindirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu doğrultuda, Vakıfbank da yeni bir kampanya düzenleyerek akaryakıt alışverişlerinde 100 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Vakıfbank'tan düşük faizli kredi fırsatı!

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için onay süresi dakikalar içinde olan bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kredi faiz oranı yüzde 1,57 ile özel bankalara kıyasla oldukça düşük.

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi ile 550 bin TL alabilirsiniz! Aylık taksit tutarı bakın ne kadar?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kamu bankalarından cazip teklifler peşi sıra gelmeye başladı! 550 bin TL kredi ile Vakıfbank, en uygun ödeme koşullarını duyurdu.

sülyeman kalkan vakıfbank Haberi

sülyeman kalkan vakıfbank

Türkiye genelinde şube sayılarının 740’a ulaştığını söyleyen Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, 2015 yılında 1000 şubeye ulaşacaklarını söyledi. Vakıfbank’ın 16 ülkeden 24 bankanın katıldığı bir yıl vadeli 735 milyon dolarlık sendikasyon kredisinin imza töreninde konuşan Kalkan, “Son 2.5 yılda 200’e yakın şube açtık. Geçen ay 43 şube açtık. Şu anda 740 şubeye ulaştık. 2015’te de 1000 şubeye ulaşmış bir banka olarak karşınızda olacağız” dedi. Personel sayılarının 13 bini geçtiğini belirten Kalkan, “Genel merkezimizi İstanbul’a taşımak, son derece pozitif bir katkı sağladı” diye konuştu.


‘Maliyeti indirdik’


Kalkan, geçen yıl eylül ayında temin edilen yaklaşık 710 milyon dolarlık krediyi yüzde 100’ün üzerinde bir oranla yenilediklerini, toplam maliyetin de nisan ayında gerçekleştirilen yılın ilk sendikasyon kredisine göre 10 baz puan düştüğünü söyledi. Dış ticaretin...