24 / 05 / 2024

sümerbank arazisi Doğa Bakırköy projesi

sümerbank arazisi Doğa Bakırköy projesi

Türkiye'nin tekstil ve hazır giyim sanayinin gelişiminde Sümerbank'ın büyük bir önemi vardır. Ülkenin dört bir tarafında fabrikaları ve değerli gayrimenkulleri olan Sümerbank'ın 2000'li yılların başında özelleştirmesi tamamlandı...

1939 yılında çimento ihtiyacı Sümerbank tarafından karşılanmış!

1939 yılında fabrikaların çimento ihtiyacını karşılayamamasından dolayı 1934 yılında çimento imalat ve ihracat işleri Sümerbank'a verilmiş.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Koronavirüs salgını doğa ile iç içe olan konutlara talebi yüzde 235 artırdı!

Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Latif Aksoy yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, doğayla iç içe yapılara olan talebi yüzde 235 oranında artırdığını söyledi.

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Eyüpsultan'da okul arazisi satışa çıkarıldı!

Eyüpsultan'da daha önce yıkılan Kemer Okulları'nın bulunduğu 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Eyüpsultan Belediyesi söz konusu satış için meclisten yetki aldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

sümerbank arazisi Doğa Bakırköy projesi Haberi

sümerbank arazisi Doğa Bakırköy projesi

Türkiye'nin tekstil ve hazır giyim sanayinin gelişiminde Sümerbank'ın büyük bir önemi vardır. Ülkenin dört bir tarafında fabrikaları ve değerli gayrimenkulleri olan Sümerbank'ın 2000'li yılların başında özelleştirmesi tamamlandı. 


Zeytinburnu-Bakırköy hattındaki en değerli arazilerden biri de Sümerbank'a aitti. Veliefendi Hipodromu'nun önünde, sahil yolu üzerindeki 87 dönümlük arazi 2004 yılında alıcısını buldu. Kemal Ayvacı ve Nevzat Inan'ın sahibi olduğu Doğa Madencilik, Sümerbank'ın bu değerli arazisini 10 yıl önce özelleştirmeden 44 milyon dolara aldı. Arazi uzun yıllar boş durdu. Ancak geçenlerde arazide bir hareket başladığı dikkatimizi çekti. 


Araziyi alan işadamlarının bir başka şirketi olan Doğa Şehircilik, buraya önemli bir proje yapmak üzere harekete geçmiş. Henüz projenin lansmanı yapılmadı ama öğrendiğimize göre proje haziran ayından sonra kamuoyuna açıklanacak. Proje şimdilik Doğa Bakırköy olarak adlandırılıyor. Lansmana çıktığında...