05 / 05 / 2024

suriyeli sığınmacılar geri dönecek mi

suriyeli sığınmacılar geri dönecek mi

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, güvenli bölge kurulması halinde 2 milyon Suriyeli ülkelerine döneceğini söyledi.

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Rakamlar açıklandı! Kira artış oranı yüzde 807 oldu! O ilçelere resmen hücum ediliyor!

Mega kent olan İstanbul'da kira sorunu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İBB, sığınmacıların bulunduğu 15 ilçedeki kira artışlarını rakamlar ile duyurdu. İşte rakamlar!

Meteoroloji son dakika vererek kırmızı kodla uyardı! Hemen bakın, çok önemli! Kuvvetli yağışlar geri dönüyor!

Mart ayı boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından son iki gündür sıcak hava dalgası kendini hissettiriyor. Vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir uyarı geldi: Güneşe aldanmayın, yakında büyük bir fırtına bekleniyor! Sokağa çıkarken

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Elon Musk'un canını sıkan gelişme! Araçları geri çağırılıyor

Tesla, Çin'de satılan 67 bin 698 aracını geri çağırdı. Araçlardaki hataların düzeltilmesi için yazılımlarının düzeltileceği ifade edildi.

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Ferrari'de fren sorunu: Araçları geri çağırıyor!

Ferrari, fren arızası olasılığı sebebiyle 2005'ten bu yana Amerika'da satılan neredeyse tüm araçları geri çağırmaya hazırlanıyor.

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..

Bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Mirasbırakan gayrimenkul sahipleri sağlığında tapusunu bağış yolu ile bir başkasına devredebiliyor. Peki, bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

suriyeli sığınmacılar geri dönecek mi Haberi

suriyeli sığınmacılar geri dönecek mi

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Washington Post gazetesinde "Dünya, Türkiye'nin Suriye'nin Kuzeydoğusu İçin Hazırladığı Planı Desteklemeli" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, makalede, pazar günü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile mücadele operasyonunun liderliğini Türkiye'ye devretmeyi kabul ettiğini dile getiren Altun, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Özgür Suriye Ordusu'yla birlikte yakında Türkiye-Suriye sınırını geçeceğini" belirterek, "Dünya, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusu için hazırladığı planı desteklemelidir." diye konuştu.

- "Güvenli bölge kurulması halinde 2 milyon Suriyeli ülkelerine dönecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin "güvenli bölge" planının detaylarını geçen ay Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda açıkladığını hatırlatan Altun, şu şekilde devam etti:

"Fırat Nehri ile Suriye-Irak sınırı arasında 32 kilometre derinliğinde bir güvenli bölge...