02 / 05 / 2024

suriyelilere ev

suriyelilere ev

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Eren Erdem Suriyeliler'e TOKİ konutları açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, TBMM Başkanlığı’na atıl durumdaki TOKİ konutlarının yoksul ve evsizlere verilmesini öngören kanun teklifi verdi.

Bülent Öz'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Suriyelilere Vatandaşlık ve TOKİ Konutlarından ev verilmesine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. işte o haber...

Ahmet Akın Suriyeliler'e ev verilmesini meclise taşıdı!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelilere TOKİ konutu verilecek yönündeki açıklamasını TBMM gündemine taşıdı.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Suriyelilere bedava ev vermiyor!

Mülteciler Derneği, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerle ilgili sosyal medya ve kamuoyunda yanlış bilinen konular hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, "TOKİ evleri Suriyelilere bedava verilecek" iddiasının tamamen yanlış olduğu belirtildi.

Mehmet Ergün Turan: Suriyelilere hiç ev vermedik!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ’nin Suriyeli sığınmacılara ev verildiği iddiasına “Bu bir şehir efsanesi. Suriyeli sığınmacılara hiç ev vermedik. Ev verebilmemiz için yasa değişikliği gerekir ama AFAD’ın sığınmacılar için hazırladığı kampları biz yapıyoruz” dedi.

Vecdi Gündoğdu: 17 milyon fakire ev verilmeli!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Bülent Öz'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Suriyelilere Vatandaşlık ve TOKİ Konutlarından ev verilmesine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. işte o haber...

Mehmet Özhaseki: Suriyeliler'e bedava ev verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Suriyelilere bedava TOKİ evi verileceği iddialarına karşılık, "Hiç kimseye bedava ev verildiği yok'' dedi.

Vatandaşlarımızın ev sorununu çözmeliyiz!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Suriyelilere vatandaşlık ve TOKİ'den konut verilmesi tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Önce kendi vatandaşımızın iş ve ev sorununu çözelim, sonra başkalarına bakalım." dedi.

Suriyeliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olacak?

Hükümetin Suriyelilere TOKİ evi verme planları TC vatandaşlarının tepkisini çekiyor. TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen bir Türk ile Suriyeliye verilen hakları karşılaştırıldı. İşte Suriyeliler'e verilen o haklar..

TOKİ'den Suriyelilere ev açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın “Suriyelileri TOKİ evine yerleştiririz” açıklamasından sonra bürokratlar eldeki konut envanterine ilişkin çalışma başlatırken, TOKİ Başkanı Ergün Turan Hürriyet’e, “Henüz bize verilmiş bir görev yok." dedi.

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

suriyelilere ev Haberi

suriyelilere ev

Suriyeli mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştiren Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, önergesinde, "AKP Hükümetlerinin yıllardır izlediği dış politika ülkemizi, vatandaşlarımızı ciddi sıkıntılar içerisine sürüklemiştir. 


Dönemin başbakanı ve dışişleri bakanı sıfır sorun diye yola çıkmış fakat sorunsuz komşumuz kalmamıştır. 3 saatte Suriye'ye girer Şam'ı da alırız sözlerinden, 3-3,5 milyon Suriyelinin Türkiye'de nasıl barınacağı noktasına gelinmiştir. AB ile anlaşmalar yaparak mülteci sorunu çözdük diyen Sayın Başbakan bugün görevden ayrılmak zorunda bırakılmıştır. 


Yıllardır izlenen hatalı politikalar sonucu 4-5 yıldır ülkemize gelen mülteciler ülkemizin dört bir yanında özelliklede sınır illerimizde ciddi güvenlik riskleri oluşturmakta, vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik sorunlarla karşılaşmasına neden olmaktadır. 


Bu doğrultuda; 


1-6 milyon işsiz. 17 milyon fakir vatandaşımız bulunduğu Ülkemizde milyonlarca vatandaşımızın başını sokacak evi dahi yok iken Sayın Cumhurbaşkanının Suriyeli mültecilere TOKİ...