16 / 05 / 2024

sürmene soğuksu mahallesi heyelan

sürmene soğuksu mahallesi heyelan

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi kayıyor. Bölgedeki 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Sakarya Söğütlü'de 8.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ili, Söğütlü ilçesi, Soğucak Mahallesi, 131 ada 5 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 732 bin 757 TL'ye satıyor...

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 593 ada, 12 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

sürmene soğuksu mahallesi heyelan Haberi

sürmene soğuksu mahallesi heyelan

Yaklaşık 2 yıldır kayma görülen Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi'ndeki heyelan tehdidi herkesi korkuttu. 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü. Bunun üzerine 7 bina boşaltıldı ve riskli olan 6 binanın yıkım çalışmaları başladı. 2 binada ise inşaat durduruldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 200'e yakın kişi tahliye edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede "Fore kazıklı" önlem alınması için çalışma başlatıldı. 


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalledeki heyelanın önüne geçmek için seferber olduklarını ifade etti. 


Başkan çalışmaları inceledi

Başkan Fevzi Gümrükçüoülu bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Proje hakkında bilgi veren Gümrüköçüoğlu, her zaman heyelana maruz kalabilecek topografyaya sahip olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu konuya ilişkin şu sözleri söyledi; "Bu bölgelerimizden biri de Sürmene ilçemiz. Burada önemli bir heyelan...