03 / 05 / 2024

ŞUTİM Orta Okulu

ŞUTİM Orta Okulu

Çocukların okula çamursuz gitmelerini sağlamak için yoğun çaba harcayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, daha önceden tespit ettiği 45 okulun 37’sinde çalışmalarını tamamlarken, kalan 8 okulun yolunu da bitirmek üzere.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Enflasyon ne zaman tek haneli olacak? Hükümet tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Orta vadede tek haneli enflasyona gitmeyi öngörüyoruz. Bunun politikalarını adım adım Orta Vadeli Program'da görme imkanı olacak" ifadesini kullandı.

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Gayrimenkul değerler hususunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık yapan Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planları ile girdi. Halihazırda 23 ülkede 1500 çözüm ortağı olan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını da büyütme kararı aldıklarını söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü için özel beton!

Akçansa 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yalnızca çözüm ortağı değil aynı zamanda özel ürünleriyle AR-Ge kapsamında değişiklikler oluşturuyor.

İzmir'de ağır hasarlı binalar için 13 bin lira taşınma ve kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ağır hasarlı binalarda ev sahibi olanlara 13 bin lira taşınma ve kira yardımı, yine ağır hasarlı binalarda 5 bin lira kiracılarımıza taşınma ve kira yardımı, orta hasarlı binalarda 5 bin lira taşınma yardımı veriyoruz" dedi.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Şanlıurfa'daki Tarihi Şehit Nusret Orta Okulu restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eskiyen yapıları restore ederek hayata kazandırıyor.

Türkiye Varlık Fonu'nun varlığı İFM’ye güç verir!

TVF’nin devir kararının olumlu olduğunu belirten GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Çözüm ortağı olarak TVF’nin varlığı İFM’ye güç verir. Türkiye olarak vakit kaybetmeden İFM’nin ülkemize ve ekonomimize getirilerinden faydalanmalıyız" dedi...

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

ŞUTİM Orta Okulu Haberi

ŞUTİM Orta Okulu

Yıllardır çözülemeyen, vatandaşların karşısına büyük bir sorun olarak çıkan bozuk ve yolu olmayan okullar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir bir çözülüyor. 


Öğrencilerin çamurlu ve bozuk yollarda okula gitmelerinin önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, hassasiyetini “Çocuklarımızın çamur içerisinde okula gitmesini kabul etmiyoruz” şeklinde dile getirmiş ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na talimat vererek okul yollarını asfalta kavuşturması için gerekli talimatları vermişti. 


Bu kapsamda Fen işleri Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda merkezde 29, köylerde de 8 okulun yollarının yapımı tamamlandı. 


Haliliye İlçesinde; Görme Engelliler Okulu, Yeşil Urfa İlköğretim Okulu, ŞUTİM Orta Okulu, Tenekeci Mahmut Güzelgöz Okulu, Rabia Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Süleymaniye Kız Meslek Lisesi, Süleymaniye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbn-i Sina İlkokulu, Ticaret Lisesi, Konuklu İlköğretim Okul'larının yol çalışmaları...