02 / 05 / 2024

Sütlüce kiralık ev

Sütlüce kiralık ev

Temmuz ayında Sütlüce’de inşaat kazımı sırasında çöken binanın hemen yanında bulunan 17 daireli binada yıkım tedirliği yaşanıyor.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Kiralık ev ararken nelere dikkat etmeliyiz...

Kiralık ev aramak, hem heyecan verici hem de zorlu bir süreç. Bu zorlu süreci başarılı ve verimli bir şekilde yönetmek için doğru stratejileri ve ipuçlarını bilmek önemli bir detaydır. İşte ev ararken  nelere dikkat etmeliyiz haberin ayrıntıları...

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

TOKİ, Koru Florya'daki 14 rezidans ile Sütlüce'deki 20 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 2+1, 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 14 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 20 adet konutu satıyor. İşte satışa sunulan konutların fiyatları ve tüm merak edilenler...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Kiralık ev krizi nasıl çözülecek?

Ekonomist Doç. Dr. Hüseyin Selimler, bir süredir gündemden düşmeyen kira fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Devletin kira fiyatlarına müdahale etmesi gerektiğini dile getiren Hüseyin Selimler, ev sahiplerine ve kiralık ev arayan kişilere de uyarılarda bulundu.

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı büyüyor!

İstanbul genelinde kiralık ev sorunu gün geçtikçe büyürken üniversite öğrencileri kalacak ev bulamıyor. Emlakçılar piyasadaki son durumu anlattı. 

Satılık ve kiralık ev fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Türkiye'de ev satış fiyatlarında senelik değer artışı yüzde 29,7, kiralardaki değer artışı ise yüzde 16,7 olarak gerçekleşti. Satılık ve kiralık ev fiyatları koronavirüs salgınıyla uçtu.

Kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Kovid-19 salgını ile beraber yaşam şartları değişmeye başladı. Yeni normal hayatla beraber kısıtlamalar kalktı, okullar ve üniversiteler de açılış tarihi Eylül olarak açıklandı. Üniversite öğrencileri şimdiden kiralık konut aramaya başladı. Kiralık ev fiyatları uçtu.

Sütlüce kiralık ev Haberi

Sütlüce kiralık ev

Sütlüce’de Temmuz ayında inşaat kazımı sırasında yıkılan binanın yanındaki 17 daireli Çetin Apartmanı’nda yıkım tedirginliği yaşanıyor. Apartmanda, çatlaklara rağmen 9 aile yaşıyor. 

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, apartmanın 3’üncü katında oturan Ayşe Hatun, çöken yolu işaret ederek yaşadıkları durumu anlattı. Hatun, “Yağmur yağınca çoluk çocuğu alıp, toplanıp eşe dosta gidiyoruz.” dedi.

Sütlüce'de boşaltılan bina çöktü!

 

Adını vermek istemeyen bir bina sakini ise “Korkuyoruz ama yapacak bir şey yok” dedi. 2 çocuklu Katibe Akyüz de “Belediye söz verdi yardım için ama kimse yardım etmedi. Yağmur yağdığı zaman bu yol çöküyor. Çok yağmur yağdığı zaman kız kardeşime gidiyorum” şeklinde konuştu.

Sütlüce'de yıkılan bina ile ilgili ilginç detay!

Boş daireler kiralık

Bölgede boşaltılan binaların tamamında oturan vatandaşlar var. Boş olan dairelerin camların ise kiralık ilanlar...