10 / 05 / 2024

Sütlüce otel inşaatı

Sütlüce otel inşaatı

Temmuz ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yıkılan binanın sakinleri, olaya Arda Turan'a ait otel inşaatının neden olduğunu savunarak milli futbolcuya dava açtı.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

TOKİ, Koru Florya'daki 14 rezidans ile Sütlüce'deki 20 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 2+1, 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 14 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 20 adet konutu satıyor. İşte satışa sunulan konutların fiyatları ve tüm merak edilenler...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

 TOKİ, Koru Florya'daki 12 rezidans ile Sütlüce'deki 33 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 33 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Cumhuriyet tarihinin ilk Süryani Kilisesi'nin inşaatında son durum!

Yeşilköy'deki Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan kilise çalışmalardan sonra Cumhuriyet tarihinin sıfırdan inşa edilen ilk Süryani kilisesi olacak.

Sütlüce otel inşaatı Haberi

Sütlüce otel inşaatı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Sütlüce Mahallesi'nde bir bina geçtiğimiz aylarda yıkıldı. 

Yan tarafında bulunan boş araziye iddiaya göre futbolcu Arda Turan otel yaptıracaktı. Kazınının usullere uygun olmadığı iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, yıkılan binanın yan tarafında bulunan istinaf duvarı çökerek Orhan D. ve ailesinin oturduğu binada çatlaklar oluştu. Meydana gelen çatlaklar sonrası otel inşaatı çalışanlarının yanına gidip binanın da yıkılacağını, tehlike altında olduğunu öğrendi. Yeniden ikametine çıkan genç adam binanın sallanmaya başlaması üzerine eşini ve çocuklarını alıp evden kaçtı. Genç adam ve ailesi diğer komşularının kararını alıp binayı tahliye etti.  Tahliye sırasında ise bina sallantıya dayanamayarak çöktü.

İnşaat sahipleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan binanın yıkılması sonrası başka bir binanın yıkılmasına neden olduğu gerekçesiyle savcılığa ihbar edildi. 5 katlı...