25 / 07 / 2024

Suudi statlarının inşaasına Çukurova talip

Suudi statlarının inşaasına Çukurova talip

Suudi Arabistan'ın inşa edeceği 11 statlık dev kompleks, Türk şirketlerinin ilgi odağında yer alıyor. Çukurova'nın patronu Karamehmet, 4.4 milyar dolarlık proje için teklifte bulundu.

Atatürk Havalimanı’nın yanındaki 60 dönümlük dev arazi konut inşaatına açıldı!

Milyon dolarlık pistleri kırılarak millet bahçesine dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın yanında yıllardır boş duran arazi rezerv yapı ilan edildi ve konut ile ticari birim inşaatına açıldı. İşte detaylar...

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

MediaMarkt'tan hem Babalar Günü hem Karne Günü hediyesi: HUAWEI Matebook D15 peşin fiyatına 12 taksitle!

MediaMarkt, Babalar Günü ve Karne Günü için unutulmaz bir hediye sunuyor! HUAWEI Matebook D15'i peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla sizlere sunuyor! İşte ayrıntılar...

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde faiz oranları 1'in altına inecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında, vatandaşların evlerini ve işyerlerini yeniden tasarlamaları ve iyileştirmeleri için verilen kredilerde devletin faiz katkısının artırılması, oranın yüzde 1’in altına düşürülmesi hazırlığı var.

TCL Robot süpürgesi peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla Bim’e geliyor! Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri her hafta yayınladığı dopdolu kataloğu ve zengin ürün yelpazesiyle vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bu hafta 14 Ekim Cuma günü yani bugün için yayınladığı katalogda TCL markasına ait robot süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla Bim marketlerde.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Suudi statlarının inşaasına Çukurova talip Haberi

Suudi statlarının inşaasına Çukurova talip

Arap Baharı'nın ardından sosyal alanlara yatırımlarını artıran Suudi Arabistan, dünyanın en büyük spor komplekslerinden birini oluşturmak için düğmeye bastı. Ülke yönetimi, yaklaşık 4.5 milyar dolara mal olacak dev bir spor tesisindeki ihale süreci için ilk adımı attı. 11 statlık kompleks için yarışacak firmalar arasına Türkler de katılacak. 9 teklifin listeye alındığı spor kompleksiyle ilgilenenler arasında Türk işadamı Mehmet Emin Karamehmet de yer alıyor. Çukurova Grubu'nun patronu olan Karamehmet'in inşaat şirketi Baytur, ABD merkezli Clark Construction ile birlikte teklif verecek. 


PROJE 4.4 MİLYAR DOLARLIK 


Ortadoğu'nun en büyük enerji şirketi Saudi Aramco'nun sorumluluğunda olacak 11 stadın her biri yaklaşık 45 bin koltuk kapasiteli olacak. Başkent Cidde'ye 50 kilometre uzaklıkta yer alacak olan King Abdullah Sport City kompleksinde her bir stat ortalama 400 milyon...