07 / 05 / 2024

suudi yatırımcılar nerelerden konut alacak

suudi yatırımcılar nerelerden konut alacak

Durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden 'tek başına iktidar' çıkmasıyla beklentilerini artırdı. Katar ve Suudi Arabistanlı yatırımcılar 1 Kasım seçimlerinin ardından heyetler hâlinde Türkiye'ye geliyor.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük!

istanbul 10.yıl Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesine Samsun'dan katılan Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek "Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük. Kente 2 milyar dolarlık yatırım hayal değil"dedi

Arap yatırımcılar Ordu'ya yöneldi!

Suudi Arabistan İş Adamları ve Yatırımcılar Birliği Başkanı Ahmed Sanbook, Ordu il merkezi ve ilçelerinde, başta turizm ve inşaat sektörü olmak üzere uygun yatırım arayışı içinde olduklarını belirtti.

Suudi Arabistanlı yatırımcılar Türkiye'ye geliyorlar!

Durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden 'tek başına iktidar' çıkmasıyla beklentilerini artırdı. Katar ve Suudi Arabistanlı yatırımcılar 1 Kasım seçimlerinin ardından heyetler hâlinde Türkiye'ye geliyor.

Dikmen Vadisi'ne yabancı yatırımcılar talip oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi 4. ve 5. etap için yapılan iki ihalede müşteri çıkmadığını belirttti. Bölgeye yabancı yatırımcıların, Suudi Arabistan ve Katar'dan talip olduğunu söyledi.

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul projeleri Palladium AVM’de yatırımcılar ile buluşacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul'daki Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projelerini 15 Temmuza kadar, uygun fiyatlar ve ödeme planlan ile Ataşehir'deki Palladium AVM'de yatırımcıları ile buluşturuyor.

Tacettin Özden yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı oldu!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden yeniden başkanlığa seçildi.

Kerem Bilge: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA) Başkanı Kerem BİLGE, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirtti. Bilge, 'Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar' dedi.

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

suudi yatırımcılar nerelerden konut alacak Haberi

suudi yatırımcılar nerelerden konut alacak

Durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden 'tek başına iktidar' çıkmasıyla beklentilerini artırdı. Sektörün önde gelenleri 7 Haziran-1 Kasım arasındaki geçiş döneminde gayrimenkul alanlara âdeta 'büyük ikramiye' vurduğunu belirtiyor. 


Seçimlerin ardından Türkiye yabancıların tercihlerinde de bir adım öne çıkmaya başladı. 7 Haziran'dan sonra alımlarını durduran Katar ve Suudi Arabistanlı yatırımcılar 1 Kasım seçimlerinin ardından heyetler hâlinde Türkiye'ye geliyor.


KONUTDER BAŞKANI ÇELİK: İnşaatçı artık yatırım planına odaklanabilir 

Belirsizlik döneminden en fazla seçim yok. Artık inşaatçı da sanayici de yatırım planlarına odaklanabilir" dedi. Belirsizlik döneminden etkilenen sektörün gayrimenkul sektörü olduğunu dile getiren Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkam Ömer Faruk Çelik, "Türkiye'de 13 yıldır süren ekonomik bir model var. Şimdi durum netleşti ve 4 yıl daha Konut talebini erteleyen vatandaşların harekete geçeceğini...