03 / 05 / 2024

Süvari bükreş mağazaları

Süvari bükreş mağazaları

Son yıllarda yurtdışı yatırımlarını arttıran hazır giyim sektörü Romanya’ya adeta çıkarma yaptı. 129 mağazası bulunan erkek hazır giyim markası Süvari, Bükreş’te açtığı üç mağaza ile Avrupa pazarındaki iddiasını güçlendirdi.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Beymen cadde mağazalarını hizmete açıyor!

COVID-19 mücadelesi kapsamında mağazalarını geçici süreyle kapatan Beymen, Türkiye'de caddelerde bulunan 4 Beymen, bir Beymen Club ve altı NetWork mağazalarını hizmete açıyor.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

Koçtaş, koronavirüs sebebiyle kapattığı 51 mağazasını yeniden açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 24 Mart 2020 tarihi itibariyle mağazalarını kapatan Koçtaş, 4 Mayıs Pazartesi günü 51 mağazanın yeniden açılacağını duyurdu.

Süvari bükreş mağazaları Haberi

Süvari bükreş mağazaları


Türkiye’de ve yurtdışında 129 mağazası bulunan erkek giyim markası Süvari, Bükreş’te üç mağaza birden açtı.


Şirketin 2023 hedefi ise 700’ü yurtdışında olmak üzere 1000 mağazaya ulaşmak.


Son yıllarda yurtdışı yatırımlarını arttıran hazır giyim sektörü Romanya’ya adeta çıkarma yaptı. 129 mağazası bulunan erkek hazır giyim markası Süvari, Bükreş’te açtığı üç mağaza ile Avrupa pazarındaki iddiasını güçlendirdi.


Süvari Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, perakendedeki en önemli gündem maddesinin yurtdışına açılmak olduğunu belirterek, şunları anlattı:


"Yurtdışında 9 ülkede 35 mağazaya ulaşmış olduk. En büyük hedefimiz Türkiye’yi ihmal etmeden yurtdışında büyümek. Her yıl girdiğimiz ülke sayısını bir veya iki artırıp büyümek istiyoruz. Azerbaycan ve Kazakistan’da çok güçlüyüz. Kuzey Irak’ta da büyük bir ilgiyle karşılandık. İki ay içerisinde oradaki mağaza sayımız 5’e yükselecek. Mısır için de yatırım planlarımız...