30 / 04 / 2024

süvari yurt dışı mağazaları

süvari yurt dışı mağazaları

Geçen yıl 100 milyon liralık ciro yapan Süvari’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çoşkun, “Bu yıl hedefimiz 140 milyon lira. Ukrayna’da mağazalar açacağız” dedi.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Türkiye'de ev sahibine düşman anlayış değişmezse, gayrimenkulde yurt dışına kaçış devam eder!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, resmi X sosyal medya hesabından Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları ile ilgili bir paylaşım yaptı ve bu kaçışın sürebileceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları mayıs ayında yüzde 7,5 azaldı!

Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerine göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları Mayıs sonunda 2022 yıl sonuna göre % 7,5 oranında azalışla 285,1 milyar dolar, yükümlülükleri ise % 5,0 oranında azalışla 579,8 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 155 milyar dolar oldu!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu Mayıs sonu itibarıyla 2022 yıl sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalarak 155,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

Zamlar peş peşe geldi! Yurt dışından getirilen telefonların harcı tam 20 bin TL oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre mal ve hizmetlere uygulanan KDV oranlarına artış yapıldı. Bunun yanı sıra, yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcına da zam yapılarak 6 bin 91 liradan 20 bin liraya çıkarıldı.

süvari yurt dışı mağazaları Haberi

süvari yurt dışı mağazaları

Erkek giyim pazarında önemli bir yere sahip Süvari, yurt dışı pazar ağım yeni mağazalar açarak genişletecek. Süvari Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çoşkun, yurtiçinde önemli bir pazara ulaştıklarını belirterek,"Bundan sonra yurt dışı mağazalara ağırlık vererek mağaza sayımızı artıracağız" dedi.


Adana'da aile şirketi olarak kurulup, geçtiğimiz yıllarda şirket merkezini İstanbul'a taşıyan Çoşkun, yıl sonuna kadar Ukrayna ve Irak'ta yeni mağazalar açarak, yurt dışında büyüme doğrultusundaki hedeflerini genişleteceklerini belirtti.


Çoşkun, "Süvari kurulduğu günden bu yana hedefini hep dünya markası olma üzerine kurguladı. Bu hedef doğrultusunda yurtiçinde ve yurt dışında sürekli yeni mağazalar açtık. Yurt dışı pazarların perakende için önemli olduğunun bilinciyle 1997 yılında ilk mağazamızı Türkmenistan'da açtık. Şimdi gelinen noktada yurtiçinde 80, yurt dışında ise 22 mağaza olmak üzere üzere toplam mağaza sayımızı 102'ye...