03 / 05 / 2024

SYDV Benim de bir evim var projesi

SYDV Benim de bir evim var projesi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın merkeze bağlı Hoçvan bölgesinde ki köylerde aile ziyaretlerinde bulundu ve yol çalışmalarını denetledi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Tahliye taahhüdü nasıl yapılmalı? Aman bunlara dikkat! 

Uzun dava süreçleri sebebiyle konut sahipleri artık tahliye taahhüdü almadan evini kiraya vermiyor. Kiralama aşamasında bunu kabul eden kimi kiracılar ise tahliye zamanı geldiğinde ‘İmza benim değil’ diyerek itiraz ediyor. İşte ayrıntılar...

İŞKUR'dan SYDV Personel Alımı İlanı Geldi! Başvuru Şartları Neler?

İŞKUR tarafından kamu iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bu kez de yeni iş ilanı SYDV personel alımını kapsıyor.  KPSS puanı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personel alımı yapılacağı İŞKUR tarafından duyuruldu. İşte güncel İŞKUR iş ilanının detayları…

Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası'ndan geldi, işte kampanya detayları!

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit birikimi olmayanlar için İş Bankası müjdeli bir haber verdi.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Sitelerde ortak alanlarda yapılacak değişiklikler için oylama nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, ortak alanlarda yapılacak inşaat, onarım, değişik renkte badana için beşte dört oy gerekiyor. Daireme klima taktıracağım. Klimanın dış ünitesi için 23 bağımsız bölümlü binamızda, benim bir olan payım da hesaba katılacak mı?' sorusunu cevapladı.

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Bir hissedar diğer hissedarın tahliyesini talep edebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Babam 150 ortaklı arsadaki hissesini birine satmıştı. Evde benim de hissem var. Evi alan kişi eve şerh koydurmuş. Bana satmayı teklif etti anlaşamadık ve dava açtım. O da benim evi tahliye etmem için dava açtı sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Numan Kurtulmuş: İmar ruhsatları benim elimde olsa vermem!

İstanbul'daki durumun çok iç açıcı olmadığını ifade eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Sadece tarihi eserleri restore etmek, ışıklandırmak vesaire, bunlarla olacak şey değil. İmar ruhsatları benim elimde olsa vermem" dedi. 

SYDV Benim de bir evim var projesi Haberi

SYDV Benim de bir evim var projesi

Ziyaret ve denetlemelerde bulunmak üzere ilk olarak Samanbeyli, Gölgeli ve Binbaşar köylerine giden Vali Deniz, SYDV tarafından "Benim de bir evim var" projesi kapsamında yaptırılan evleri ziyaret etti. Evlerde yaşayan ailelerle görüşerek sohbet eden Vali Deniz, Tazeköy ve Samanbeyli köylerinin yayla yolu yapım çalışmalarını da denetledi.



Samanbeyli köyünde çayırda ot hasatı yapan çiftçilerin yanına giderek bol hasatlı mevsim geçirmelerini dileyen Vali Deniz, çiftçilerle birlikte tırpanla ot biçti. Ziyaretlerini sürdüren Vali Deniz, daha sonra Tunçoluk köyüne gitti. Köy meydanında köylülerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Vali Deniz, köyün yaylasına kadar giderek, yayla yolunda devam eden yapım çalışmalarını denetledi. Gittiği köylerde taziye ziyaretlerinde bulunan ve karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Vali Deniz'e köylüler ayran ikram...