30 / 04 / 2024

T S Golden Gayrimenkul iletişim

T S Golden Gayrimenkul iletişim

T S Golden Gayrimenkul Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayhab Altadmurı ve Mazen Alkurdı ortaklığında kuruldu. 

TCMB kiraları düşürmek için ek vergiyi önermedi: e-Devlet sözleşmeleri, hisseli kiracılık, boş ev vergisi...

TCMB, Enflasyon Raporu'nda konut sorununun çözülmesi amacıyla bir dizi önerilerini paylaştı. Söz konusu öneriler arasında kiralık konut arzının artırılması, sosyal konut uygulaması, hisseli kiracılık, konut sayısına göre kademeli vergilendirme ve boş konut vergisi yer alıyor. İşte ayrıntılar..

Akaryakıt fiyatlarına her an indirim gelebilir! Petrol düştü, sıra benzin ve motorinde!

Brent petrol, 78 dolardan 76 dolara kadar düştü. Akaryakıt fiyatlarına her an indirim gelebileceği ifade ediliyor. İşte detaylar ve 10 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Türklerin Golden Visa başvuruları o ülkelerde rekor kırdı!

Türk vatandaşları, yatırım yoluyla ikamet ve dolaşım izni tanıyan 'Golden Visa'ya en çok başvuranlar arasında bulunuyor. Türkiye, Çin'den sonra vatandaşları Yunanistan'dan en fazla 'Golden Visa' alan 2. ülke oldu.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko, küçük ev aletlerinden ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde indirim fırsatı başlattı. Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsü bu aya özel indirimli olarak satışa sunuluyor. İşte Beko'dan yine cazip bir kampanya...

İkinci el araç almak isteyenlere müjde! Fiyatlar yüzde 10-15 düştü! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İkinci el fiyatlarında araçta yüzde 10-15 düşüşler var. Sıfırda artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı. ‘Araç yok' kelimesi gündemden büyük oranda düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir sürece girdik" şeklinde konuştu.

Skoda’dan kötü sürpriz! Karoq modelinin Eylül 2023 fiyatı tamı tamına 50 bin TL zamlandı!

Dayaklılığını, güvenliliği, teknolojisi ve konforuyla ön plana çıkan ve özellikle Türkiye’de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Skoda’dan eylül ayı kapsamında kötü bir haber geldi. Skoda, Karoq modeline bu ay için tam 50 bin TL zam yaptığını açıkladı.

T S Golden Gayrimenkul iletişim Haberi

T S Golden Gayrimenkul iletişim

T S Golden Gayrimenkul Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayhab Altadmurı ve Mazen Alkurdı ortaklığında kuruldu. 

T S Golden Gayrimenkul Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


T S Golden Gayrimenkul Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir Mah.Olimpiyat Blv. Bahçetepe İst.St.F-2 Bl.2a/106 Başakşehir