05 / 05 / 2024

Taha Altaylı

Taha Altaylı

Kazakistan Almatı’da AVM açılışını gerçekleştiren Taha Group, Türk restoran markalarını da buraya taşıyor. Nisan sonunda Suda Kebap’ı Almatı’ya taşıyacağını ifade eden Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Kazakistan’dan doğalgaz getireceğini de söyledi.

Taha Altaylı, Astana’da 2017 Expo oyunları için 1 milyar dolarlık proje yapacak!

Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Astana’da gerçekleşecek 2017 Expo oyunları için eğlence merkezi ve büyük otel olmak üzere 1 milyar dolarlık proje yapılacağını ifade etti

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Fatih Altaylı'dan gayrimenkul piyasası yorumu: İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emlak vergisi ve tapu konusunda atacağı adımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı ''İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak.'' dedi.

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ferid Topal ve Mykola Skoryk ortaklığında kuruldu.

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Milestone Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milestone Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Taha Yasin Erkeç tarafından kuruldu.

Milestone Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milestone Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Taha Yasin Erkeç tarafından kuruldu.

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Süleyman Taha Durmuş tarafından kuruldu.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Taha Altaylı Haberi

Taha Altaylı

Kazakistan’da yaptığı projelerle dikkat çeken Taha Group, Bağımsız Devletler Topluluğu’nun en büyük AVM’sini yapmaya hazırlanıyor. Bunun için 260 milyon dolar harcadıklarını belirten Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Astana’da gerçekleşecek 2017 Expo oyunları için eğlence merkezi ve büyük otel olmak üzere 1 milyar dolarlık proje yapılacağını ifade etti.


Kazakistan’da yaptığı AVM’lerle dikkat çeken  Taha Group, Almatı’da 85 bin metrekarelik Mega Center AVM’yi açtı. İlk AVM’yi 2002’de açan şirket, 2005’te Çimkent, 2007’de Astana, 2009’da Aktöbe’de AVM yapmıştı. Bu yıl ise şirketin bu AVM’nin yanına inşa ettiği 100 bin metrekarelik tamamlayıcı AVM nisanda bitecek. “Böylece Bağımsız Devletler Topluluğu’nun en büyük AVM’sini yapmış olacağız.” diyen Altaylı, bu birleşik AVM için 260 milyon dolar harcadıklarını söyledi. Önceki gün AVM açılışını Almatı’da gerçekleştiren Altaylı, buraya Türk...