15 / 05 / 2024

Tahir Tellioğlu İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu

Tahir Tellioğlu İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu kimdir? Tahir Tellioğlu ne zamandan beri, İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanlığı görevinde? İşte İMKON Genel Başkanı...

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON başkanı oldu!

İMKON'un merakla beklenen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, konfederasyonun genel merkezinde gerçekleştirildi. Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanlığına seçildi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

İnşaat malzemelerinde 'zam' krizi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat malzemelerinde yaşanan artışların Rekabet Kurulu tarafından incelenmesi gerektiğinden bahsetti.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Tahir Tellioğlu İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu Haberi

Tahir Tellioğlu İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu

Tahir Tellioğlu kimdir?

Tahir Tellioğlu,  Aralık 2012’de kurulan İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu’nun (İMKON) Genel Başkanı. 


İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu’nun (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümde karşılaşılan bürokrasi ve eğitim sorunuyla karşılaşıldığına dikkat çekiyor.


İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümle ilgili belediye ve diğer bürokraside ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Bu konuda önce ciddi eğitim çalışmaları yapılmalı" diyor.


Emlakkulisi.com’un 19 Eylül 2013 tarihli haberine göre; İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümle ilgili belediye ve diğer bürokraside ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Bu konuda önce ciddi eğitim çalışmaları yapılmalı. Bu işin içinde olacak aktörler bilgilendirilmeli ve eğitilmelidir. Eğer yanlış adımlar atılacaksa kentsel dönüşümün gerekirse ertelenmesi taraftarıyız" dedi. 


Tellioğlu, son yılların hatta yüzyılın en büyük çalışmalarından biri olan kentsel dönüşümün binaların şeklinden, yaşam tarzına kadar...