03 / 05 / 2024

Tahsin Ertuğruloğlu

Tahsin Ertuğruloğlu

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Emrullah Turanlı: Belgeler ortada tek yolum adalet!

Emrullah Turanlı, eski Ulaştırma Bakanı günümüz Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ile girdiği Ercan havalimanı polemiğiyle ilgili, “Ben siyasetçi değilim belgeli konuşuyorum. Tanıklar, ödenmiş dekontlar ve Ombudsman’ın raporu ortada, hakkımı adalet ve hukukta aramaktan başka çarem yok” dedi.

BES ödemelerini aylık mı yoksa yıllık mı yapmak daha çok kazandırıyor?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), Türkiye’de uzun vadeli tasarruf ve yatırım yapmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Katılımın her geçen gün arttığı BES’te yüksek kazanç sağlamak için ne yapılmalı. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, ödemeleri yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Efendioğlu tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

MHT Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHT Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Tahsin Hazıroğlu tarafından kuruldu.

Ertuş Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuş Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertuş ve Cumhur Eryış ortaklığında kuruldu. 

Ertuğruloğulları İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğruloğulları İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ertuğrul Bulakbaşı tarafından Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Emrullah Turanlı: Belgeler ortada tek yolum adalet!

Emrullah Turanlı, eski Ulaştırma Bakanı günümüz Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ile girdiği Ercan havalimanı polemiğiyle ilgili, “Ben siyasetçi değilim belgeli konuşuyorum. Tanıklar, ödenmiş dekontlar ve Ombudsman’ın raporu ortada, hakkımı adalet ve hukukta aramaktan başka çarem yok” dedi.

Tahsin Ertuğruloğlu Haberi

Tahsin Ertuğruloğlu

Taşyapı, KKTC’de Ercan Havalimanı işletmesini 25 yıllığına devralan konsorsiyumun büyük ortağı. Ancak Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi. Turanlı, iki yıl önce Ulaştırma Bakanlığı yapan günümüz Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu’nun yakın arkadaşı Ömer Elmas’a aylık 250 bin Euro ödemesini istediğini, reddetmesi üzerine siyasi baskı yaparak işlerinin engellendiği suçlamasında bulundu.


Yerel medyaya açıklama yapan Emrullah Turanlı, "Ertuğruloğlu Ulaştırma Bakanı olduğu zaman beni toplantıya çağırdı. Bakan, yanındaki Ömer Elmas adlı biriyle tanıştırdı.Bundan sonra benim talimatlarıma uyacaksın, ayda 250 bin Euro vereceksin” dedi. 250 bin Euro ödemeyi reddedip odayı terk ettim. Ardından Ertuğruloğlu ile iyi ilişkilerimiz değişti. Emrullah beydim, o dakikadan o sonra ‘o adam’ oldum. Sayın Bakan konuşmalarına dikkat etsin, bana ‘O adam’ diye...