04 / 05 / 2024

Take-Off Jr

Take-Off Jr

Uluslararası alanda faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Türk Hava Yolları, yeni mezunlara ve üniversitelilere iş daveti yaptı.Gençlere mali işlerden tekniğe, satış pazarlamadan bölgesel uçuşlara kadar pek birçok alanda iş fırsatı sunuldu.

Yeni Renault Duster e-Tech Full Hybrid ön lansmanda! İşte Yeni Renault Duster 2024!

Yeni Renault Duster E-Tech full hybrid için ön lansman süreci başladı. Yeni Renault Duster 2024, iddialı SUV tasarımı ve geliştirilmiş off-road becerileriyle dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Gösterişi sevenler bu haber tam size göre! Jeep Compass'ın fiyatı güncellendi! İşte yeni fiyatı

Jeep markasının DNA'sında yer alan off-road yetenekleri, Compass'ı outdoor etkinlikler için ideal hale getirir. Arazi şartlarında rahatlıkla kullanılabilen 4x4 modelleri, kampçılık, doğa gezileri ve açık hava etkinlikleri için uygun bir seçenek sunar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve evini yenileyecekler sizin için Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge'yi özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve ürünün fiyatı. 

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Ford Ecosport'a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Şehir içi kullanımı ve off-road kullanımı için uygun bir araç olan Ford Ecosport, yüksek sürüş pozisyonu, geniş iç hacim, pratik kullanımı ve güçlü motor seçenekleri ile sizi bekliyor  Peki Ford Ecosport 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Off... offf.. O marketten allah allah dedirten indirim! et 100 TL'nin altına indi! Bu adamlar çıldırmış olmalı!

Kampanya dediğin böyle olur! tabirine uygun indirimiyle Et ve Süt Kurumu yine gündeme bomba gibi düştü. Et ve Süt Kurumunun aktüel ürünler listesini haberimizden bakabilirsiniz. İşte o ürünler ve fiyatları

Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

“Daha ne kadar ileri gidebiliriz?” sloganıyla lanse edilen Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin fiyatları ne kadar? İşte Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Take-Off Jr Haberi

Take-Off Jr

Türkiye Hava Yolları (THY) tarafından yayınlanan ilana göre; lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlara iş fırsatı sunuldu. 1 Ocak 1994 ve sonrasında doğan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli olacak ilana 28 Mart’a kadar başvuru yapılıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İyi derecede İngilizce bilen, gelişimine ve iletişimine özen gösteren, uygulanabilir ve yeni fikirler yaratabilen, takım çalışmasına uygun gençlerin tercih edebileceği ilana THY'nin 'kariyer.thy.com' internet sayfası üzerinden 28 Mart saat 15:00’e kadar başvuru yapılabiliyor.

'Take-Off Jr.' adındaki programın değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayanlar, THY’de tam zamanlı olarak çalışma fırsatı bulacak. Söz konusu süreci başarıyla tamamlayanlar, kalite ve teknik, insan kaynakları ve destek üniteleri, uçuş operasyonları, mali işler, pazarlama, planlama ve satış, Turkish Cargo, anlaşma ve yatırımlar ile bölgesel uçuşlar gibi birimlerde çalışma imkânına sahip...