05 / 05 / 2024

taksim dijital gözterim merkezi

taksim dijital gözterim merkezi

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, İBB'nin “İstanbul Meydanlarına Kavuşuyor” projesi ile meydana kurduğu "Kavuşma Durağı" ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın yine Taksim Meydanı’nda 2019'da açtığı “Dijital Gösterim Merkezi” çadırının kaldırılmasını kararlaştırdı...

Gayrimenkul alanında dijital göçmenlik arttı...

TEKCE Kurucu&CEO'su Bayram Tekçe, Türk vatandaşlarının yurt dışından konut edinme eğiliminin giderek arttığını belirtti. İşte haberin detayları...

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Tatile çıkacaklar dijital güvenliğe dikkat!

Bilişim uzmanları tatile çıkacakları siber saldırılara karşı uyarıyor. Uzmanlar, kimlik hırsızlığı saldırılarına maruz kalmamak için özellikle bilgisayar, telefon ve tablet gibi akıllı cihazları kullanırken dikkat edilmesi gereken kuralları açıkladı.

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

Şık ve modern iç tasarımlar sunar. Ayrıca, en son teknolojileri kullanarak akıllı bilgi-eğlence sistemleri, dijital gösterge panelleri ve gelişmiş sürüş yardımcıları gibi özellikler sunar. Peki BMW İX1 17 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Mükemmel koruma sahibi BMW 2 serisine Nisan zammı oldu mu? İşte 08 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 2 Serisi Coupe için bir ilk olan 12,3" Dijital Gösterge Grubu ve 14,9" Merkezi Bilgi Ekranına sahip yeni BMW Kavisli Ekran sayesinde BMW'nizle etkileşim kurmak artık  her zamankinden daha kolay. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

17 adet güç kademesine sahip Siemens elektrikli ankastre ocak mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına girmektedir. Ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılar.

En kolay dijital göçebe vizesi veren 12 ülke

Pandemi sonrasında artan uzaktan çalışanlar için oluşturulan dijital göçebe vizesinin popülerliği giderek artıyor. İspanya yeni bir düzenleme yaparken bazı ülkeler de farklı imkanlar sunarak dijital göçebeleri çekmeye çalışıyor.

Seat Ibiza'ya 30 bin TL zam geldi! Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

9.2 inç multimedya ile navigasyon sistemi ve 10.25 inç dijital gösterge paneliyle göz dolduran Yeni Seat Ibiza'ya bu ay 30 bin lira zam geldi. Peki Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yeni Seat İbiza’dan müjdeli haber! Bütün araba fiyatları zamlanırken ona zam uğramadı! 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni Seat Ibiza, enerjik ve özgür sınırsız tasarımı ile bütün ilgiyi üzerine çekerken, aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve 10. 25 inç dijital gösterge paneli ile bütün gözleri üzerinde topluyor. Peki Yeni Seat İbiza'ya eylül ayında zam geldi mi? İşte detaylar...

Sosyal medyadan kazananlar dikkat! Radara 50 bin kişi takıldı

Maliye Bakanlığı internet üzerinden gelir elde edenleri yakın markaja aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya üzerinden gelir elde eden 65 bin kişinin 50 bininin tam bildirim yapmadığını söyledi. Bakan Nebati, uzaktan çalışma yolu ile gelir elde eden dijital göçebelerin de kayıt

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 270 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Oğuz tarafından açıldı.

taksim dijital gözterim merkezi Haberi

taksim dijital gözterim merkezi

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “İstanbul Meydanlarına Kavuşuyor” projesi ile meydana kurduğu "Kavuşma Durağı" ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın yine Taksim Meydanı’nda geçen yılın sonlarında açtığı “Dijital Gösterim Merkezi” çadırının kaldırılmasını kararlaştırdı. Konuyu köşesinde duyuran Habertürk yazarı Murat Bardakçı karara uyulmadığı takdirde suç duyurusunda bulunulacağını yazdı.

İstanbul'da Taksim Meydanı ile ilgili düzenlemeler merakla beklenirken meydanda İletişim Başkanlığı'nın açtığı “Dijital Gösterim Merkezi” çadırının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi “İstanbul Meydanlarına Kavuşuyor” projesi kapsamında meydana "Kavuşma Durağı" kurdu. İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu meydandaki bu projeleri ilgilendiren önemli bir karar aldı.

Kararı, köşesinde duyuran Habertürk yazarı Murat Bardakçı, şunları yazdı:

Dua, ümid ve temenni edelim de; İstanbul’da bu yakınlarda nâhoş bir siyasî tartışmaya şahit olmayalım!

Muhtemel sürtüşmenin...