05 / 05 / 2024

taksit mobilya

taksit mobilya

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı vardı" dedi.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son dakika! Ticaret Bakanlığından yeni taksit düzenlemesi!

Taksit sayısında yeni bir düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre mal ve hizmet satışlarının sayısı 12 ayı geçmeyecek. Yayınlanan kararla birlikte cep telefonu, mobilya, tablet ve bilgisayar gibi ürünlerin taksit sayıları da belirlendi.

Mobilya sektöründe taksit heyecanı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) kredi kartlarında taksit sayısının artırılmasıyla ilgili çalışması, durgunluk yaşayan mobilya sektöründe heyecan yarattı.

12 taksit mobilya, satışları yüzde 10 artırdı!

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı vardı" dedi.

Mobilya sektöründe taksit düzenlemesi satışları artırdı!

Türk ekonomisinin en önemli kolon sektörlerinden mobilya sektöründe taksit sayısındaki yeni düzenleme satışları artırdı. Geçtiğimiz ayları sıkıntılı geçiren sektörde yılsonu satış hedefleri ve gelecek yıl planlamaları yukarı yönlü revize edildi.

Mobilya alacaklara iyi haber!

Kuyumcu, beyaz eşya, mobilya ve eğitim-öğretimde kredi kartı taksit sayısı ile ilgili yeni uygulama yürürlüğe girdi. Kredi kartı taksitlendirmesi resmi olarak 9 aydan 12 aya çıktı.

12 taksit mobilya satışlarını artıracak!

MOSDER Başkanı Doğan, BDDK'nın taksit sayısını 9'dan 12'ye çıkaran düzenlemesinin mobilya satışlarını artıracağını söyledi

Beyaz eşya ve mobilyada 12 taksit dönemi başlıyor!

Beyaz eşya, mobilya ile eğitim ve öğrenime ilişkin harcamalarda taksit süresi 12 aya çıktı. 12 taksit uygulaması bugünden itibaren başladı.

BDDK taksit sınırlamasını değiştirdi!

Kredi kartı ile yapılan eğitim ve öğrenim ücreti, mobilya ve beyaz eşya harcamalarında taksit sayısı 9'dan 12'ye çıkarıldı. Böylece eğitim kredilerinde vade sınırlaması kaldırılmış oldu.

Taksit süresinin 12 aya çıkması mobilya sektörünü canlandıracak!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden MOSDER, BDDK, kredi kartıyla mobilya alımında taksit süresini 12 aya çıkarmasının, Türk mobilya sektörüne hareket getireceğini açıkladı.

Taksit esnetme mobilya sektöründeki kayıtdışılığı azaltır!

İsmail Doğan,BDDK mobilya ve beyaz eşyada kredi kartı ile yapılan harcamalarda taksit sayısının 9'dan 12 aya çıkarılma çalışmasına ilişkin, "En güzel tarafı, kayıtdışını kayıt altına tekrar almış oluruz" dedi.

taksit mobilya Haberi

taksit mobilya

BDDK’nın mobilya taksit sayısını 9’dan 12’ye çıkarması satışları yüzde 10 arttırdı. MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı vardı" dedi.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)Başkanı İsmail Doğan, mobilya satışlarındaki kredi kartı taksit sınırının 9'dan 12'ye çıkarılmasının satışları yüzde 10 artırdığını söyledi.MOSDER'in haftaya düzenleyeceği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) lansmanında konuşan Doğan, fuarın 12 - 17 Ocak'ta, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini konuk edeceğini belirtti.


MOBİLYACI SEVİNDİ

Mobilya tüketicisinin kartla 12 taksit ile satın almaya alıştığını vurgulayan Doğan, “Şimdi tekrar bunun 12 taksite çıkmasıyla da bize bu yüzde 10 ile 15 arasında katkı sağlayacak. Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı...