07 / 05 / 2024

Talip Şen özgeçmiş

Talip Şen özgeçmiş

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen kimdir? Talip Şen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Talip Şen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Talip Şen..

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

En düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? SSK, BağKur emeklileri hemen bu detaya bakın!

Ocak ayı resmen zam ayı olacak. Milyonlarca emekli, dört gözle yeni yılda maaşlarına yapılacak zam oranını araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? İşte o hesaplar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Emeklilere zam müjdesi! Hem seyyanen zam hem de taban maaşta artış! En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı maaşlara yapılacak düzenlemelere çevrilmiş durumda. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? 

SSK ve Bağkur emeklisine zam müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? Kulislerde ne konuşuluyor? 

Emekli maaşlarının iyileştirilmesine ilişkin çalışmalar start aldı. Emekli maaşı zammı çalışmaları, TBMM'nin açılmasıyla birlikte başlayacak. Peki, En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? İşte detaylar...

En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bir bir hesaplanan bu rakamlara bakın!

Milyonlarca kişi emekli maaşlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bir bir hesaplanan bu rakamlara bakın...

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 22 Temmuz 2023 son dakika deprem!

22 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 22 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika: Bugün deprem mi oldu? Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? 18 Temmuz 2023!

Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Temmuz Salı günü için yayınlandı. Peki, az önce deprem mi oldu? Türkiye'de en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte ayrıntılar...

Talip Şen özgeçmiş Haberi

Talip Şen özgeçmiş

Talip Şen kimdir?

Talip Şen, 1961 yılında Gülyalı’da doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini; Gülyalı, Trabzon ve Ordu’da tamamladı. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Önlisans diploması aldı.1981-1983 yıllarında askerlik görevimi yaptı. 


1983 yılı Temmuz ayında Gülyalı Belediyesinde işçi olarak göreve başladı. 1985 yılında Belediye Muhasebeciliğine atanarak 2002 yılına kadar aralıksız bu görevi yürüttü. 2002 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanarak Ekim 2008 tarihine kadar bu görevi yürüttü ve bu tarihte emekliye ayrıldı. 


Talip Şen, evli, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.


Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen'in mesajı;

"29 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.


  Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel İlçemize...