03 / 05 / 2024

Talya Vardar

Talya Vardar

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesinde hayata geçirmeyi planladığı “İyi Yaşam’’ konseptini anlatmak ve bireylerin yaşam kalitesini yükseltecek bilgileri paylaşmak için HEP İstanbul satış ofisinde bir dizi “İyi Yaşam Sohbetleri” planlıyor.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Vardar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vardar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Uğur Vardar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Fatih Vardar: Beton kullanımında bilinç oluşmalı!

Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurultaya katılan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince bilinçli olmadığına dikkat çekti.

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Yapı Merkezi'nin acı günü! İrem Vardar vefat etti!

Prof. Dr. Mahir Vardar'ın eşi İrem Vardar hayatını kaybetti. İrem Vardar'ın cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karacaahmet Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Fatih Vardar: Konut alırken denetim sorulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, “İnsanlar konut alırken mutfağını, banyosunu değil betonunu, denetimi sormalı. Müteahhitler de daha kaliteli ama fiyatı biraz daha yüksek betonu tercih etmeli.” dedi

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Talya Vardar Haberi

Talya Vardar

Yönetici Koçu, Sanat Terapisti, Eğitimci ve Fakülte Üyesi Talya Vardar’ın koçluğunda gerçekleştirilen seminer kapsamında; “Liderlik ve ebeveynlik ilişkisi”, “Çocuğumuzun mizacı”, “Mizaç Karakterin % 50’si”, “Dört mizaç ve her mizaca uygun koçluk yöntemleri”, “Siz çocuğunuzda nasıl izler bırakıyorsunuz?”, “Çocuk beyni nasıl çalışır?”, “Teknolojinin çocuğun beynine etkisi; Bağımlı mıyız yoksa bağımsız mı?” konu başlıkları Türkiye’den ve dünyadan örneklerle ele alındı. Seminerin ardından Talya Vardar anne ve babaların sorularını yanıtladı.


Ebeveynlerin çocukları ile ilgili ikili ilişkilerinin ele alındığı, toplumda sağlıklı ailelerinin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen seminerde Talya Vardar, karakterimizin önemli bir bölümünün doğuştan getirdiğimiz mizaç olduğunu ve bunun karakterimizin yüzde ellisini oluşturduğunu, kalan yüzde ellide ise ebeveynin etkisi olduğunu söyledi.


Aile iletişimin önemine değinerek, toplumdaki olumsuzlukların aşılmasında iletişimin önemli bir yere sahip olduğunu...