17 / 05 / 2024

Tamer Başbuğ kimdir

Tamer Başbuğ kimdir

Mimar Tamer Başbuğ kimdir? Mimar Tamer Başbuğ, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Tamer Başbuğ, hangi mimarlık firması ile çalışıyor? İşte Mimar Tamer Başbuğ'un biyografisi...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Hem ev alanın hem de satanın başı büyük dertte: Aman dikkat edin, zam geldi binlerce lira ödeyebilirsiniz...

Peş peşe gelen zamlar tapu harçlarının artmasına neden oldu. Ev alacak ya da satacakların başı bu haçlarla derde girdi. İşte tapu haclarına ilişkin detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapan Tamer Ghazaleh kimdir? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı nereden mezun oldu?

Özlem Bağdatlı ne iş yapıyor? Özlem Bağdatlı’nın mesleği nedir? Özlem Bağdatlı nereden mezundur? İşte detaylar!

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Ekonomiyi bekleyen büyük tehlike ne? KKM hesapları dolara döndüğünde...

Kur Korumalı Mevduat sisteminin büyük bir hata ve ekonomik yük olduğunu belirten Prof.Dr. Şenol Başbuşçu, ekonomiyi bekleyen gizli tehlikeyi açıkladı.

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Renault Megane Sedan'ın yeni üretimine başlanacağı hakkında bazı açıklamalarda bulunan Karsan CEO'su Okan Baş, bu üretimle birlikte yeni istihdam sağlayacağını açıklayarak otomobil şirketinin 2022 senesi ile ihracatı ve ciroyu ikiye katlayacağını öngördüklerini bildirdi.

Tamer Başbuğ kimdir Haberi

Tamer Başbuğ kimdir

Tamer Başbuğ kimdir?

Tamer Başbuğ, 1953 yılında Adıyaman'da doğdu. 1980 yılında Ankara DMMA Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1983 yılında Hasan özbay ile TH Mimarlık grubu'nu; 1987 yılında Hasan özbay ve Baran İdil ile birlikte TH&İDİL Mimarlık Ltd. Şirketi'ni kurdu. 


Girdiği 100'ün üzerinde yarışmada 12'si birincilik olmak üzere çeşitli ödül ve mansiyonlar kazandı. 1980-1994 yılları arasında Anadolu üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. 


1994-1996 yılları arasında Türk Serbest Mimarlar Derneği'nde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı. Halen Dokuz Eylül üniversitesi'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. 


Mimarlar Odası'nın çeşitli kurullarında görevler üstlenen Başbuğ TSMD'nin kurucu üyelerinden biridir. 


Şu anda serbet mimarlık çalışmaları ile birlikte 2002-2004 dönemi İzmir Mimarlar Odası Şube Başkanlığı görevini de yürütmektedir.


Mimar Tamer Başbuğ projeleri..

Edirne Belediyesi Selimiye Camii ve Çevresi Ulusal Kentsel...