06 / 05 / 2024

Tamer İçduygu

Tamer İçduygu

ABN Organizasyon Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tamer İçduygu ve Cenk Biber ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Bağcılar, Yavuzselim Mahallesi'nde kuruldu.

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ABN Gayrimenkul Tanıtım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Gayrimenkul Tanıtım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tamer İçduygu, Tolga Çinkitaş, Tolga Bal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapan Tamer Ghazaleh kimdir? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

Rönesans'ın Duygu Paylaşım Evi depremzede 416 çocuğa destek verdi!

İzmir'de depremden etkilenen çocuklara yardımcı olmak için kurulan Duygu Paylaşım Evi, depremzede 416 çocuğa psikolojik destek verdi.

Tamer Saka: Beton olmadan medeniyet ortamını oluşturamayız!

Sabancı Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Yapı Grubu Başkanı Tamer Saka, esnekliğin yeni liderliğinin en önemli unsuru olduğunu söylüyor. Kendi uzmanlık alanı olan risk yönetimi ve sektörel işbirliği bunu tamamlıyor.

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Tamer Heper'den icra takipleri için erteleme süresi önerisi!

Posta gazetesi yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında koronavirüs için alınan ekonomik önlemleri kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Dr. Tamer Saka, Yapı Ürünleri Federasyon Başkanı oldu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun (YÜF) Genel Kurul Toplantısı’nda, Başkanlığa TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka seçildi...

Tamer İçduygu Haberi

Tamer İçduygu

ABN Organizasyon Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tamer İçduygu ve Cenk Biber ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Bağcılar, Yavuzselim Mahallesi'nde kuruldu. 


ABN Organizasyon Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Bilumum Gayrimenkulleri alma,satma,kiralama,kiraya verme.alım ve satımında aracı olmak.Emlakcılık hizmetleri yapmak,kiralamak,kiraya vermek,temsilcilik almak,vermek.Her türlü gayrimenkul,villa,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,tatil köyleri,devre mülk,apartotel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor  kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkuller almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahce,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak,gerektiğinde projelendirmek,kat mülkiyeti,kat irfikatı,gayrimenkul mülkiyeti tesis etmek. 2-Bilumum inşaat,taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,bilumum bina tadilat,onarım işleri yapmak. 3-Her türlü ithal ve yerli ticari ürünü tanıtma amacıyla anlaşmalarını yapmak,bu ürünleri tanıtıcı promosyon malzemelerini yapmak,yurtiçinde ve yurtdışında ürün tanıtımı yapmak ayrıca her...